HČSP PODRŽAVA BORBU PROTIV ĆIRILICE

HČSP PODRŽAVA BORBU PROTIV ĆIRILICE

3. rujna, 2013.

HČSP-HNS 640x480

Vlast je samo dan nakon velike tragedije koju proživljava hrvatski narod zbog smrti Viteza Zvonka Bušića, nasilno u gradu Heroju postavila ćirilične natpise na nekoliko hrvatskih institucija. Biranje tajminga i postavljanje tih ploča pod okriljem noći, je jako daleko od pravne i nacionalne države. Ovime se vlast, uz sramotni Lex Perković, u potpunosti delegitimirala, i Stožer ju s pravom naziva okupatorskom i antihrvatskom.

Veseli nas činjenica da postoji toliko svjesnih domoljuba koji su sada u odsudnim trenutcima spremni na sve kako bi se sačuvao dignitet Domovinskog rata i grada Vukovara te da su činom razbijanja sramotnih ploča pokazali gdje je točka ispod koje se ne ide, točka gdje se raskidaju okovi i gdje domoljublje dobiva snagu koja je nepobjediva.

Opravdanja vlasti da je Gradsko vijeće Vukovara još 2009. izglasalo dvojezične natpise je čisto politikantstvo ispod svakog civilizacijskog nivoa. Boljševička i velikosrpska klika okupljena oko Milanovića, jako dobro znade da je to neprimjenjivo, jer u Vukovaru jednostavno nema 33% Srba, a od te činjenice bježe kao Milanović i Josipović od tamjana.

Pozivamo sve naše slavonske i vukovarsku podružnicu da se aktivno uključe u obranu Vukovara, a ako bude trebalo doći ćemo iz cijele Hrvatske.

Bog i Hrvati !

U Zagrebu, 02. rujna 2013.

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a v.r. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code