HSP DAJE PUNU PODRŠKU SVIM ZAHTJEVIMA BRANITELJIMA

HSP DAJE PUNU PODRŠKU SVIM ZAHTJEVIMA BRANITELJIMA

22. listopada, 2014.

NAKON-STO-JE-BRANITELJSKI-PORTAL-PRVI-ZATRAZIO-SMJENU-MATICA-I-BOJANA-GLAVASEVICA-DANAS-PRED-MINISTARSTVOM-PROSVJED-BRANITELJA article

Hrvatska stranka prava daje punu podršku organizatorima prosvjeda “Udruge stopostotnih invalida I. skupine Domovinskoga rata” u njihovim zahtjevima za ostavkama ministra Predraga Matića, njegove zamjenice Vesne Nađ i Bojana Glavaševića.

I sami smo nekoliko puta ranije po istim pitanjima reagirali, upozorili i javnost i ministra branitelja Matića da čini stvari koje idu na štetu hrvatskih branitelja, pogotovo najtežih invalida i žrtava silovanja od strane srbočetničkih hordi.
U više navrata reagiralo je i Povjerenstvo za branitelje HSP-a i upozorilo na neprihvatljivost  ponašanja aktualne garniture u Ministarstvu branitelja koje na sustavan način derogira prava hrvatskih branitelja i što je još gore, perfidnim postupcima nastoji preko svojih eksponenata mijenjati karakter Domovinskog rata i samog pojma branitelj. Upozoravali smo da nije ništa napravio na obilježavanju stradanja bojovnika HOS-a i da ih se zaštiti od svakodnevnog policijskog šikaniranja prilikom isticanja ratnih obilježja HOS-a na javnim događanjima. 

Hrvatska stranka prava još jednom ponavlja svoj ranije izrečeni stav da od svih dosadašnjih ministara branitelja, Predrag Matić je uvjerljivo najlošiji ministar što je u konkurenciji s njegovim prthodnicima na tom mjestu bila jako teška zadaća.
Ministre Matiću, zajedno sa svojom garniturom koja radi štetu braniteljsko – stradalničkoj populaciji,  podnesite ostavke u interesu svih branitelja i stradalnika Domovinskog rata!

HRVATSKA STRANKA PRAVA
Daniel Srb, predsjednikT

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code