DONACIJA ZA SOCIJALNU SAMOPOSLUGU U VUKOVARU

DONACIJA ZA SOCIJALNU SAMOPOSLUGU U VUKOVARU

19. studenoga, 2014.

skrb-o-540-obitelji Custom
N
a tiskovnoj konferenciji održanoj 15. listopada u Vukovaru, vukovarska podružnica HSP-a pozvala je sve gradske vijećnike da se odreknu jedne mjesečne naknade u korist socijalne samoposluge koja je prazna, a skrbi za oko 380 obitelji. Vijećnici u gradskom vijeću grada Vukovara ostali su gluhi, ali naš apel čuli su naši prijatelji u podružnici HSP-a u Podstrani te nas je kontaktirao njihov predsjednik.
Odlučili su, zajedno sa braniteljskom udrugom “Oluja” iz Podstrane, prikupiti humanitarnu pomoć za socijalnu samoposlugu u Vukovaru.
Povodom “Dana sjećanja na žrtvu Vukovara”, braniteljska udruga “Oluja” Podstrana i HSP podružnica Podstrana, uz pomoć 75 donatora, prikupili su humanitarnu pomoć od oko 2 tone u hrani, kućnim potrepštinama, te pelenama i hrani za djecu i isto dovezli u socijalnu samoposlugu u Vukovaru, obećavajući da to neće biti njihova jedina donacija za Vukovar.
Gosti iz Podstrane obišli su sva spomen obilježja u Vukovaru, zapalili svijeće i poklonili se žrtvama Vukovara za Domovinu.
Tijekom njihovog boravka u Vukovaru čuli su za obitelj Pongrčar iz Sotina, kojima je oduzeta dvomjesečna beba te su bez razmišljanja odlučili i njima također uručili veliku donaciju i ponudili da udruga “Oluja” bude kum bebi na sv. Krštenju.
Nadamo se da će ovim svojim dobrim dijelom, u najmanju ruku, posramiti sve naše vijećnike, a Hrvatska Stranka Prava, podružnica Vukovar im se od srca zahvaljuje!

HSP Podružnica Vukovar
Vinko Jozić, predsjednik T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code