HSP AS: SRBI SU NA UKRADENIM TRAKTORIMA BJEŽALI U SRBIJU

HSP AS: SRBI SU NA UKRADENIM TRAKTORIMA BJEŽALI U SRBIJU

8. kolovoza, 2017.

 

 

Najveću hrvatsku pobjedu VRO Oluju u samo dva čina hrvatski politički vrh uspio je marginalizirati na Kninskoj tvrđavi prigodom obilježavanja 22. obljetnice te veličanstvene hrvatske vojne operacije. Prvo je središnja svečanost s ulica kraljevskog grada Knina preseljena u Tvrđavu kako bi se izbjegao kontakt s hrvatskim bojovnicima i hrvatskim narodom što čak nije radio ni domoljubima mrski Zoran Milanović, a potom se na toj istoj Tvrđavi ispričavalo Srbima zbog Oluje.

Takvi potezi niti su domoljubni, niti su državnički pogotovo kada dolaze od onih koji su izbjegli sudjelovati u Oluji pozivajući se na aristokratske bolesti! Hrvatski narod 1000 godina pognute je glave služio tuđim interesima i izvojevao brojne pobjede stranim gospodarima. Sada, kada smo u jednom povijesnom trenutku došli do slobode i pobjede za vlastite interese nevjerojatna je činjenica kako pojedinci nastoje skrenuti pozornost s važnih aspekata i važnih činjenica iz nama nepoznatih pobuda. Povijesne činjenice su da je hrvatska vojska u Oluji izvojevala pobjedu nad Jugoslavijom, Srbijom i četnicima, te na nju ne smije biti bačena ljaga zbog pojedinačnih slučajeva i smrti pojedinaca.

Na jedno uho nam je ušlo, a na drugo izašlo citiranje na Kninskoj tvrđavi Vladimira Nazora ali HSP AS nikada neće dati potporu bilo čijem pokušaju degradacije žrtve hrvatskog naroda pa i kad takvo djelovanje dolazi i od naših dojučerašnjih koalicijskih partnera ili od naše kandidatkinje za Predsjednicu RH. Od njih očekujemo da se aktivno i ozbiljno upuste u operaciju naplate ratne štete od agresora za uništenu infrastrukturu, pa sve do privatne imovine poput ukradenih traktora kojima su zločinci i njihove obitelji bježali u Srbiju!

S dužnim poštovanjem,

Glavni tajnik HSP AS

Pero Ćorić T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. anonim.
  #1 anonim. 10 kolovoza, 2017, 10:17

  pa ti vlaji,poturice,cincari i otpadnici pravih srba kradu ,lažu,pale ubijaju na ovim prostorima intenzivno preko sto godina,to rade i danas sofisticiranim načinima ,sami,polutanstvom,preko/putem komunjara,i to jr to.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. posavski lajavac
  #2 posavski lajavac 9 kolovoza, 2017, 19:32

  Pa svi su odreda krali, bez obzira na nacionalnost.
  Od strojeva do oružja.
  pitajte generala Stipetića što je izjavio nakon oslobađanja Topuskog. da podsjetim….Krade vojska – krade narod…Pa prestanite više.
  Pogledajte samo tko je na Gornju Posavinu poslije Oluje dovezao traktore, u u ratu pokrao Kombinat skidajući dijelove sa traktora i vozeći sebi. samo svratite na lijevu obalu save kod MJ. Sve vam bu jasno.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO
  #3 FRANO 9 kolovoza, 2017, 02:08

  VI TUĐMANIVI FALANGISTI ,VISTE IM JOŠ PRIJE OLUJE KONFISCIRALI STANOVE,AUTOMOBILE ,KUĆE I SVA DRUGA VRIJEDNA DOBRA ,A MNOGE LIKVIDIRALI ,FIZIČKI, PO PKRAČKOJ POLJANI,ZAGREBAČKOM VELESAJMU ,SISKU ,RUKAVCIMA ,KUPE I KORANE,KULINAMA DRETERLJU ,GABELI,HELIODROMU. DAKLE, UZELI STE IM SVE ,PA SU ONIUZELI ONO ŠTO STE IM VI OSTAVILI.VI POTOMCI STEPINČEVIH BOJOVNIKA ,DRAKULA I VAMAPIRA.
  Sviđa mi se
  · Odgovor · Upravo sad

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code