HSP AS: LJEVIČARI SVOJ GOVOR MRŽNJE NE ČUJU

HSP AS: LJEVIČARI SVOJ GOVOR MRŽNJE NE ČUJU

14. ožujka, 2016.

IV Opci sabor HSP AS

U subotu 12. veljače održan je veličanstveni IV. Opći sabor HSP AS u „Hypo Expo XXI“ kongresnom centru u Zagrebu pred gotovo 1.500 izaslanika iz Hrvatske, BiH i iseljene Hrvatske. Na njemu je jednoglasno izabran za predsjednika stranke aktualni potpredsjednik Hrvatskog sabora i dosadašnji predsjednik HSP AS prof. Ivan Tepeš. Uz njega su jednoglasno izabrani Statutom predviđeni stranački dužnosnici i stranačka tijela. Ove činjenice nisu našle adekvatan prostor u hrvatskim medijima jer su lijevo orijentirani portali izmanipulirali hrvatsku javnost iznošenjem neistinitih i netočnih konstrukcija. Političke poruke u ime HSP AS odaslali su glavni tajnik Pero Ćorić, dopredsjednik stranke prim. dr. Ivan Kirin i predsjednik stranke prof. Ivan Tepeš. Svi drugi govornici obratili su se na našem Saboru kao naši gosti.

Prvi govornik bio je dr. sc. Anto Kovačević koji se obratio kao potpredsjednik Hrvatskog društva političkih zatvorenika te je kao takav izrekao: „Inače se moramo ponašati, po mom mišljenju kao Židovi, u političkom, obavještajnom i trebamo učiti od njih. Dobili su svoju državu i znaju cijeniti. Za prst svoga vojnika oni su u stanju sravniti cijeli svijet!“ Mi kao stranka osuđujemo neprimjerene konstrukcije njegovih rečenica o Židovima jer se može vidjeti i u našem video i tonskom zapisu kako u njima nema govora mržnje prema nikome, pa tako ni prema Židovima.

U nastavku svog obraćanja je kao književnik i pjesnik izrecitirao: „Crvena rulja je bijesna. Pade Zoki, Pupovac i moja orjunašica Vesna. Jedina im nada ost’a da u Savu skoče s Mosta!“ Njegovi stihovi bezrazložno naišli su na osudu istih medija. Podsjetimo širu hrvatsku javnost kako je takva osuda izostala nakon što je Zoran Milanović predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović nazvao “šakom jada”. Salonski ljevičari putem navedenih kontroliranih medija prešutjeli su ovakav jasan govor mržnje.

Ne tako davno potpomognuti od strane gubitničke, lijeve i nesposobne bivše vlasti Zorana Milanovića dopustili su si toliku medijsku slobodu te su izrugivanje hrvatskoj himni od strane službenog glasila Milorada Pupovca „Novosti“ interpretirali satirom. Istine radi, ukazujemo na činjenicu kako „Novosti“, koje su to objavile 7. kolovoza 2015., izdaje Srpsko narodno vijeće na čijem se čelu nalazi spomenuti etno-biznismen.

Očekujemo od medija koji nose epitete hrvatski, javni, vjerodostojni i istiniti da ne dopuste da se pjesnička forma komunističkog uznika prikaže govorom mržnje. T

5 komentara

Uskoči u raspravu
  1. ZDS
    #1 ZDS 14 ožujka, 2016, 20:50

    Ha, Ha, Ha,…govor mržnje- a što su govori četničkih štakora Milanovića, Stazića, Pupovca, Pusića, Pećnika, Frljića, Lekovića, Pussycke…..i ostale gamadi-znači može četnička “satira”, četnički “performansi”, četnička propaganda, a poezija Kovačevića nemože-BAGRO GOLOOTOČKE IDEOLOGIJE POTOMCI KRVNIKA S KRIŽNOG PUTA, u rupe smrdljivi štakori!!!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code