HRVOJE NIČE JEDINI KANDIDAT ZA V.D. PREDSJEDNIKA HSP AS

HRVOJE NIČE JEDINI KANDIDAT ZA V.D. PREDSJEDNIKA HSP AS

22. rujna, 2016.

 

 

Sukladno Statutu HSP AS, predsjednik u ostavci Ivan Tepeš prof. prije davanja svoje ostavke sazvao je proširenu sjednicu Predsjedništva HSP AS koja će biti održana u petak, 23.09.2016. u 19,30 sati u Središnjici stranke u Zagrebu, Čulinečka 119.

Na sjednici će biti raspravljena politička situacija unutar stranke i na cjelokupnoj pravaško-domoljubnoj sceni nakon političkog poraza koji smo doživjeli na nedavno održanim parlamentarnim izborima. Osim rasprave vezane uz tekuće i tehničke stvari bit će i prijedlog imenovanja v.d. predsjednika stranke do održavanja stranačke Konvencije kako to nalaže Statut stranke.

Za sada je, za ovo operativno mjesto, istaknuta jedna kandidatura za v.d. predsjednika, a to je Hrvoje Niče mag. oec. iz Vinkovaca, dosadašnji politički tajnik stranke, novinar i ekonomist. Bit će predložen Odbor za izmjene i dopune Statuta koji će biti prilagođen ovom političkom trenutku, ali i Organizacijski odbor za održavanje stranačke Konvencije koja će se održati u nekoliko narednih tjedana.

Izborom novog vodstva stranke cilj je stvoriti daljnje preduvjete za širenje našeg političkog projekta „Pravaški kišobran“ kako bi predstojeće opće lokalne izbore dočekali ujedinjeni na pravaško-domoljubnom političkom spektru te odgovorili na političke izazove na koje su pravaši uvijek u svojoj burnoj i bogatoj povijesti znali odgovoriti.

Uvjereni u opstojnost pravaštva kao jedinog izvorno hrvatskog političkog svjetonazora izabrat ćemo mlado i neopterećeno vodstvo koje će znati iskoristiti ovaj upražnjeni politički prostor odlaskom HDZ-a i njihovih satelita u centar i u lijevo! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code