HRVATSKI VATERPOLISTI RAZVESELILI SPLITSKE MALIŠANE

HRVATSKI VATERPOLISTI RAZVESELILI SPLITSKE MALIŠANE

15. travnja, 2015.

images

Hrvatski vaterpolski reprezentativci, okupljeni u Splitu, nekoliko slobodnih trenutaka iskoristili su kako bi se družili s najmlađima. Sunčan i topao dan ususret posljednjoj utakmici FINA Svjetske lige koja se igra u utorak, 14. travnja u 18 sati na bazenu Poljud, vaterpolisti su proveli na dječjem odjelu Kliničkog bolničkog centra Split i slobodno popodne proveli u igri, veselju i druženju s najmlađim navijačima, s kojima su podijelili i svoja najzabavnija sportska iskustva.
Hrvatski reprezentativci mališane su razveselili vaterpolskim kapicama i kalendarima reprezentacije s posebnim posvetama, koji će najmlađim Splićanima ostati kao uspomena na prekrasno zajedničko druženje. Ususret utakmici, Hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju primio je i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, a s velikim su zanimanjem, uoči konferencije za medije, razgledali trofeje Hajduka.

«Djeca su najiskrenija bića i svako druženje s našim najmlađim navijačima uvijek je zabavno, ali i poučno. Često nam daju savjete kako bolje igrati, a nadam se ćemo neke od njih i potaknuti da se bave vaterpolom ili nekim drugim sportom!« – izjavio je vaterpolski reprezentativac Luka Bukić.

Vaterpolska reprezentacija u utorak, 14. travnja, u 18.00 sati, na Poljudu je igrala posljednju utakmicu ovosezonske FINA Svjetske lige u kojoj joj je protivnik bila jaka reprezentacija Italije.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code