HRVATSKA NOĆ U FRANKFURTU

HRVATSKA NOĆ U FRANKFURTU

13. studenoga, 2017.

 

 

Miroslav Škoro, Prljavo kazalište, Jole, Mate Bulić, grupa Vigor, Magazin, Petar Grašo i drugi…dok su kroz program vodili Dalibor Petko i fra Marinko Vukman.

Iseljeni Hrvati na ovaj nezaboravni glazbeni spektakl stigli su iz mnogih njemačkih gradova i susjednih zemalja, Austrije, Švicarske, Nizozemske pa i mladost iz Lijepe naše, jer ne sreće se ni doma svaki dan toliko hrvatskih zvijezda na okupu. Nezaboravna hrvatska fešta trajala je sve do zore

Napisali: Zoran Paškov i Nives Milardović

Fotografije: Marko Lažeta

Krcata dvorana Fraportove Arene u Frankfurtu cijele je subotnje noći pozdravljala brojne glazbene zvijezde koji su došli uveličati Hrvatsku noć 2017, najveći glazbeni spektakl van granica Hrvatske koji s uspjehom organizira poznata glazbena agencija Rokaro Numen iz Neussa. Atmosfera je u impozantnoj dvorani bila paklena dok su se na centralnoj bini izmjenjivali brojni izvođači: Miroslav Škoro, Prljavo kazalište, Jole, Mate Bulić, grupa Vigor, Magazin, Petar Grašo i drugi…dok su kroz program vodili Dalibor Petko i fra Marinko Vukman. Iako je stari morski vuk Oliver Dragojević ove godine zbog bolesti bio spriječen da nastupi u Frankfurtu, kolege i publika su ga se rado prisjetili, poslali mu pozdrave i potporu za što brže ozdravljenje uz izvedbu pjesme Cesarica, što je za publiku bilo vrlo emotivno.

Iz mnogih gradova

Svaka čast organizatorima iz agencije “Rokaro Numen” iz Neusa koji su se tako potrudili i uspjeli organizirati jedan ovakav glazbeni događaj koji za nas puno znači i koji nas mlade ovdje u Njemačkoj povezuje sa Hrvatskom. Pa vidite koliko je tu došlo ljudi.Jedna krasna domoljubna atmosfera, puna zajedništva!! A to je zbog toga jer svi mi u iseljeništvu, ma gdje se god nalazili u Australiji, Njemačkoj, Kanadi, Irskoj ili drugdje slušamo našu glazbu i veselimo se koncertima naših pjevača. A ovoliko njih sresti i vidjeti na jednom mjestu je zaista lijepo“, pričaju nam hrvatski mladi koje smo susreli ove večeri u Fraportovoj Areni, a koji su svaku prigodu koristili za fotkanje sa svojim prijateljima i omiljenim poznatim domaćim pjevačima.

A iseljeni Hrvati na ovaj nezaboravni glazbeni spektakl stigli su iz mnogih njemačkih gradova i susjednih zemalja, Austrije, Švicarske, Nizozemske pa i mladost iz Lijepe naše, jer ne sreće se ni doma svaki dan toliko hrvatskih zvijezda na okupu.

Nezaboravna hrvatska fešta trajala je sve do zore.

Rokaro Numen

Na kraju što kazati osim svaka čast organizatorima iz agencije „Rokaro Numen“ koju vodi poznati glazbeni menadžer Robert Martinović sa svojim suradnicima Karlom Martinovićem i Tomislavom Pericom uz poruku bilo brojne publike: Bilo je nezaboravno vidimo se i naredne godine u Frankfurtu. T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. loklkm
  #1 loklkm 21 siječnja, 2020, 14:25

  MOJO svedočenje Dobar dan,
   moje ime je Azwandy, građanin sam Švedske. želim
  da svedočim o dobrom zajmu zajma koji mi je pokazao svjetlo nakon
  prevareni od strane četiri različita lažna Internet kreditora, svi oni
  obećaj mi zajam nakon što sam tražio da platim mnoge
  naknade koje nisu ništa proizvele i nisu dale pozitivan učinak
  rezultata. Izgubio sam puno novca blizu 32.000 eura
      Jednog dana dok sam pretraživao internet naletio sam na stari post
  o još jednoj žrtvi poput mene koja je dobila kredit od Ranner kredita, nakon što sam pročitala njeno svjedočenje, odlučila sam se samo
  daj ga zadnji put suđenje, prijavila sam se putem e-maila
  i u roku od 48 sati dobio sam zajam od 32.000 eura. Nisam mogao vjerovati
  moje oči, sad sam opet sretna i bogata i zahvaljujem Bogu da takve kreditne kompanije poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama na sve strane, molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit da posjete e-poštu ,,, ([email protected]), oni nikada neće propasti
  vi i vaš život će se promeniti kao i moj.
  Brzo se obratite ([email protected]) već danas i uzmite njihov zajam od njih.
  Ostanite sigurni i blagoslovljeni

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 12 srpnja, 2018, 22:53

  NAPRED KATOLIČKA,STEPINČEVSKA PAŠČAD!!
  KAKVOG LI PARADOKSA????, DA NAS KLASNO-KASTINSKA KRŠĆANSKA PAŠČAD I NJIHOVA CRKVA NAZIVAJU NEDEMOKRATSKIM JER SMO PROTIV KLASNE DRŽAVE I NJENOG ROBOVSKOG USTROJSTVA I EKSPLOATATORSKIH ODNOSA, A TO SE PROTIVI APSOLUTNOJ VlAdavini kaSTInSKOG KRŠAĆANSTVA, DOMINIRAJUĆEG KATOLIŠTVA.
  UJEDNO ODGOVARAM SVIM NEUKIM ,KATOLILČKIM SPODOBAMA ŠTA JE TO DEMOKRACIJA I VIŠESTRANAČJE O KOM GOVORE OVI NAŠI STEPINČEVSKI KATOLICI ,ZLOČINAČKOG DUHA I NAUMA I ONI DRUGI U EVROPI KOJI TAKO MISLE .SVAKOM ,IOLE DRUŠTVENO POLITIČKI OBRAZOVANOM GRAĐANINU ,NE SAMO HRAVTSKE NEGO I SVIJETA, je razvidno DA KAPITALIZMA NIJE NI DEMOKRATSKI ,NI HUMAN NI USTROJEN VIŠESTANAČKI. KAKO KAPITALIZAM ,KAO KLASNI sUSTAV ODNOSA, može biti višestranački sustav,ako je vlast u posjedu klase posjednika sredstava za proizvodnju? kako može biti human i demokratičan taj klasno-eksploatatorski sustav odnosa kada u proizvodnji viška vrijedniosti vladaju odnosi koje on ,kapitalista, određuje i uređuje a oni koji proizvode višak vrijednosti nemaju nikakvog prava znati koliki je i koje vrijednosti je njihov neplaćeni dio rada i gdje se troši njihov neplaćeni rad .oni u proizvodnji viška vrijednosti su samo najmenci koji rade za nadncu koju mu određuje gazda,valsnik.pa otkuda teorija da je kapitalizna ustrojen na principima višestranačja i k’tome demokratski.takva teorija ne postoji osim katoličko-pljkačkaška propaganda koju u hrvatskoj šire zatucani katolički ,stepinčevski sljedbenici ,potomci hajduka ,altajsko-mongolske pasmine .oni nisu hrvati ,već hibridizrani krvoločno-pljačkaški, dinarsko ,tribalni –antropidni katolici.
  kapitalizam nije ustrojen na principu više -stRanačja nego smo se mi radnici ,robovi , ustrojili u razne interesne zajEdnice i svaka od tih zajednica se bori za bolje mjesto pod suncem ,.a vječito smo u mraku eksploatacije.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Velbit
  #3 Velbit 13 studenoga, 2017, 14:17

  Pupovac sprema Hrvatima novi poklon sa Plenkovicem izdajnikom Hrvatske.Za Dom Spremni

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Ante
  #4 Ante 13 studenoga, 2017, 08:41

  Da u Hrvatskoj to sve nesmijemo pjevat to smeta Pupovcu I jugoslavenskoj vladi.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code