HRVATSKA I BIH DOBILI ORGANIZACIJU U-19 EUROPSKOG PRVENSTVA U ODBOJCI 2020.

HRVATSKA I BIH DOBILI ORGANIZACIJU U-19 EUROPSKOG PRVENSTVA U ODBOJCI 2020.

17. lipnja, 2016.

 

Hrvatska i Bosna i Hercegovina dobili su organizaciju završnice Europskog odbojkaškog U-19 prvenstva 2020. godine.

Hrvatski odbojkaški savez i Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine odmah će započeti s pripremama za organizaciju ovog natjecanja. Naredna faza je određivanje gradova domaćina preliminarnih faza natjecanja, definiranje sportskih dvorana i domaćina završnice turnira, saopćeno je iz Odbojkaškog saveza BiH.

Tijekom odigravanja završnice Europskog prvenstva formirat će se dvije preliminarne grupe od po šest reprezentacija. Jedan turnir odigrat će se u Bosni i Hercegovini, a drugi u Hrvatskoj, dok će dva saveza dogovoriti domaćina završnice natjecanja. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 22:01

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Marie Alice
  #2 Marie Alice 6 siječnja, 2020, 13:24

  SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
  Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code