HRT POVUKAO TUŽBE PROTIV HND-a

HRT POVUKAO TUŽBE PROTIV HND-a

7. studenoga, 2021.

 

Recikliranjem bivšeg glavnog ravnatelja i remetinečkoga pritvorenika, Kazimira Bačića, korupcijskoga “kurira” pok. zagrebačkoga gradonačelnika i čelnika stranke RIS MB 365, Milana Bandića, državni radio-televizijski javni servis  konačno se prizvao svijesti i pod palicom saborski mukotrpno imenovana Roberta Šveba urazumio. HRT je protiv Hrvatskog novinarskog društva, njegova predsjednika Hrvoja Zovka, te čelnice sindikata HRT-a Sanje Mikleušević Pavić, povukao sudske tužbe.

Podsjetimo, HRT je od predsjednika HND-a i svoga novinara tražio naknadu štete, zbog povrede ugleda i časti, 250.000, od HND-a 200.000 i od Sanje Mikleušević Pavić, koja je lani ustala protiv manipulacija i neodgovornog odnosa privilegirane manjine,  50.000 kuna.

Predsjednica HRT-ova sindikata Mikleušević Pavić glasno je prosvjedovala i protiv ukidanja dopisništva HRT-a u Sisku, čiji je jedini novinar, video-snimatelj i montažer Igor Ahmetović premješten na rad u HRT dom na Prisavlju. Njegovoj eliminaciji iz Siska, kažimo, izravno je kumovala SDP-ova članica partijskoga predsjedništva i načelnica grada hrvatskih pobjeda, Kristina Ikić Baniček, zabranivši preko zaštitara Ahmetoviću ulaz u Gradsku vijećnicu i nazočnost sjednicama ” jer na tim skupovima čini nered”, premda je precizno navedena tužbenoga nadnevka s tog događaja slučajno izostao?!.

Kako smo saznali, pred sudskim vijećem u Sisku uskoro će se održati posljednje ročište u predmetu Ahmetovićeve privatne tužbe za pokušaj njegove difamacije protiv Ikić Baničekove. (J.F.) T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code