HNS: GDJE SU LIBERALI NA VLASTI ŽIVI SE BOLJE

HNS: GDJE SU LIBERALI NA VLASTI ŽIVI SE BOLJE

24. veljače, 2017.

 

 

Predsjedništvo Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata održalo je redovnu sjednicu nakon koje se predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak osvrnuo na najave poskupljenja plina.

U tri dana su iz Titanik Vlade izašle tri potpuno kontradiktorne izjave vezane uz cijene plina. Ovo je rezultat bezidejnog i besciljnog lutanja u posljednjih godinu i pol dana nevladanja i bježanja od odgovornosti, što je prekjučer potvrdila i Europska komisija. Imali su vremena reagirati na promjene na tržištu, ali su zbog neznanja doveli sebe, ali, što je najgore, i građane u lose-lose situaciju“, rekao je Vrdoljak.

Predsjedništvo HNS-a na današnjoj sjednici razgovaralo je o tijeku priprema za lokalne izbore, ocijenivši još jednom da je HNS spreman za izbore, što uključuje spremnost da u najvećem dijelu lokalnih sredina izađe sa svojim, vrlo jakim i sposobnim lokalnim kandidatima.

Lajtmotiv svih pregovora o koalicijama i partnerstvima na lokalnim razinama mora biti najbolji kandidat i najbolji program. Interes građana je ispred HNS-ovog ega i nama nije problem u bilo kojoj sredini podržati nekog kandidata iz druge stranke ako je bolji od našeg ili može učiniti više za svoju sredinu, zaključak je Predsjedništva HNS-a.

Dodatno je naglašeno da u bilo kakvim razgovorima s potencijalnim partnerima na lokalnoj razini u središtu ne smiju biti pregovori o funkcijama, nego isključivo o projektima.

Tamo gdje su liberali na vlasti dokazano se živi kvalitetnije i bolje, što pokazuju i rezultati koje HNS, kao predstavnik liberala u Hrvatskoj, i njegovi dužnosnici ostvaruju u sredinama u kojima obnašaju vlast. Želimo to osigurati i u što više drugih sredina u Hrvatskoj“, poručio je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak. T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Anonimno
    #1 Anonimno 1 ožujka, 2017, 13:59

    Vrdoljak je kriminalac broj1.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code