HNS ĐAKOVO: Novi život knjigama

HNS ĐAKOVO: Novi život knjigama

19. listopada, 2016.


Članovi HNS-a Đakovo, zajedno s Mladima i članicama Ženske inicijative, vrijedno su cijelo ljeto prikupljali knjige, kako bi ih u listopadu – mjesecu knjige, donirali knjižnicama.

Ove godine literatura se prikupljala za dvije knjižnice – Osnovne škole Đeletovci i Osnovne škole Nuštar, a na inicijativu pjesnikinje Magdalene Toefl, članice Ženske inicijative i članice Predsjedništva đakovačkog HNS-a.

Ovu lijepu i hvalevrijednu akciju članovi HNS-a provode 15 godina za redom.

Završetak akcije bit će u srijedu, 19. listopada 2016.godine u 11:00 sati kada će knjige biti uručene učenicima Osnovne škole Đeletovci, a nakon toga će članovi đakovačkog HNS-a uručiti knjige u Osnovnoj školi u Nuštru.

Knjige koje smo pročitali te nam stoje na polici, više ne žive. Ako im damo priliku da se ponovno čitaju, dajemo im novi život! To je jedan od mnogobrojnih razloga zašto tradicionalno provodimo ovu našu akciju. Ove godine smo tijekom ljeta prikupili preko četiri stotine naslova. Pozivamo sve naše sugrađane da doniraju knjige koje im više nisu potrebne.“ poručio je Ivica Mandić, predsjednik HNS-ove Podružnice Đakovo. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code