HLADNO PIVO ZA NOVU U RIJECI

HLADNO PIVO ZA NOVU U RIJECI

30. prosinca, 2015.

HP fotka NGs
A Hladno pivo zaključuje 2015. i započinje 2016. godinu u, kako slovi, najrokerskijem hrvatskom gradu – Rijeci!
Riječki Korzo vjerojatno će biti premali za sve one željne dobre glazbe, dobrog raspoloženja i dobrog starog rock’n’rolla.
Za Hladno pivo ovo je bila dobra godina; prije osam mjeseci svijetu su predstavili svoj album „Dani zatvorenih vrata“ koji je od struke, recenzenta, ali i publike, proglašen jednim od njihovih najboljih i najzrelijih albuma.
Osmi studijski album zagrebačke četvorke predstavljen je pjesmama koje publika na koncertima pjeva u glas s bendom –  „Firma“ te „Vjeruj u mene“ – dok je aktualni singl „Lijepa riječ“ nedavno krenuo u osvajanje radio postaja i publike.

Za pjesmu „Lijepa riječ“ trenutno se snima i video spot koji će svjetlo dana ugledati 11. siječnja 2016. Hladno pivo po prvi put surađuje s jednom redateljicom. Do sada, u više od 25 godina postojanja benda, igrom slučaja, redateljsku palicu držali su muškarci no ovaj put štafetu preuzima Sonja Tarokić, perspektivna mlada (26) redateljica poznata po kratkometražnim filmovima „Kurvo!“, „Ja sam svoje posložila“, „Pametnice“  te posljednjim „Tlo pod nogama“. Sonji Tarokić bit će ovo prvo iskustvo snimanja glazbenog video spota a kako se u tome snašla, saznat ćemo 11. siječnja kada će Hladno pivo imati dva razloga za slavlje, premijeru spota te rođendan Mile Kekina.
„Lijepa riječ“ je jedna od rijetkih, apsolutno ljubavnih pjesama Hladnog piva. U njoj nema ni trunke politika, terorizama, mostova ili Zdravka Mamića.
Lijepa riječ obično dođe nakon poštene svađe,
kakvih se u svakoj vezi nađe…
Poruka joj pomirljiva i djeluje antistresno. Znači, baš onako kako želimo zaključiti ovu godinu i započeti novu. – poručuju momci iz Hladnog piva.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code