HČSP: ZBOG PIRANSKOG ZALJEVA JADRANKU KOSOR TREBA ZATVORITI

HČSP: ZBOG PIRANSKOG ZALJEVA JADRANKU KOSOR TREBA ZATVORITI

23. srpnja, 2015.

index

Ako se pokaže kao istnita ova informacija, kako Slovenija dobiva dvije trećine Piranskoga zaljeva ili čak cijeli zaljev, koju prenosi jedan dnevni list, onda za to uistinu i konačno netko mora odgovarati za veleizdaju.
Zna se tko bi odmah, ako je Hrvatska još uvijek država, morao završiti iza rešetaka. To je oktroirana premijerka Jadranka Kosor, koju bi žurno trebalo strpati u zatvor i to sada za najvećih vrućina, isto kao što je ona to uradila hrvatskom junaku Đuri Brodarcu, koji zbog toga i umro.
Ovoga puta Jadranku Kosor ne smije i ne može spasiti nepoznavanje Engleskog, pa tako jadna nije znala što znači junction, ovdje se radi o prodaji državnog teritorija i ukidanju granica s Italijom, što će nadalje izazvati nesagledive posljedice u reviziji Osimskih sporazuma.
Konačno bi tu gospođu netko trebao naučiti pameti, pa neka u vrućoj ćeliji razmišlja o svojem javnom ljubakanju s Pahorom koji se na to prisilo zbog nacinalnih interesa Slovenije, a Kosor je nas za te mrvice lažnog udvaranja i sviđanja jeftino prodala.
 U Zagrebu, 22.srpnja 2015.
Josip Miljak, predsjedik HČSP-a T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code