HČSP: PUSTIMO IMIGRANTE NEKA PROĐU

HČSP: PUSTIMO IMIGRANTE NEKA PROĐU

19. rujna, 2015.

0312bd4c-d758-4bf1-a181-db7bf3103e65

Imigrantska kriza u Hrvatskoj ne bi trebala ni postojati, naravno pod uvjetom da vlast ima hrabrosti i odlučnosti udovoljiti samim imigrantima i time se zamjeriti Europi. Kako vidimo da se niti jedan jedini imigrant nije odlučio ostati u Hrvatskoj, niti im je Hrvatska krajnje odredište, zbog čega bismo mi i s kojim pravom te ljude prisiljavali na ostanak kod nas!? Putimo ih neka jednostavno prođu.

To što su Slovenci, Mađari, Austrijanci i Nijemci zatvorili granice i suspendirali Schengen, također nije hrvatski problem jer mi srećom nismo ni dio Schengena. Dakle, imamo situaciju da ti ljudi masovno dolaze iz Grčke, koja je članica Schengena i koja se riješava imigranata šaljući ih u zemlje koje nisu dio schengenskog sustava. Kako je Schengen pao već u Grčkoj, zašto bismo ga mi branili!?

Dopustimo tim EU zemljama neka pokažu svoje humano lice, a ne da nama dijele packe kako nismo spremni za ovu krizu. Tu krizu je izazvala fikcija o Europskoj Uniji kao raju nebeskom na zemlji, i ovi imgranti žele biti dio toga raja i uživati te blagodati. U Hrvatskoj se taj EU raj ne nazire, ne prepoznaju ga ni imigranti, iako smo članica EU-a.

U Zagrebu, 18. rujna 2015.

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a T

 

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code