TKO NEMA MADIJE GUBI IZBORE

TKO NEMA MADIJE GUBI IZBORE

26. srpnja, 2012.

y302826983995733

Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Androm Vlahušićem pokrenula je komunalni mjesečnik pod nazivom Dubrovnik.hr. Ovaj novi igrač u dubrovačkom medijskom prostoru predstavljen je javnosti ovih dana u Velikoj vijećnici.
U izbornoj godinu gradonačelnik je očito shvatio kako se izbori dobivaju ili gube na komunalnim projektima te uz pomoć medija. Obzirom  nema baš medija sklonih gradonačelnikovom vizionarstvu, odlučio je  uz par sponzoriranih  napraviti i svoj vlastiti.

Ova strategija postala je jasna onda kada je Grad desetke tisuća kuna uložio u projekt ‘Građanin komunalni redar’ u suradnji s jedim lokalnim portalom, iako je jasno kako se ovom tematikom bave svi dubrovački mediji i to zbog interesa javnosti i onda kada im Vlahušić za to ne plati niti lipe.

Poštovani čitatelji, zbog svojih komunalnih problema uvijek nas možete kontaktirati na mail [email protected]., ili zazvati na telefon. Uvijek ćemo biti tu za vas i bez da nam Andro to plati.

A vama dragi Gradonačelniče želimo uspjeha u ovoj novoj medijskoj egzibiciji (i pražnjenju gradskog proračuna), kao i članovima uredništva Zoranu Obradoviću, Mariu Tevšiću i Kristini Vegar.
Izvor:www.portaloko.hr

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
  1. sv.vlaho
    #1 sv.vlaho 30 srpnja, 2012, 09:16

    e,moj vlaho.. umiljato janje dvije majke siše…kad ćemo na šipan u poreznu upravu?

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code