HČSP: HSP AS NAM DUGUJE 420 000 KUNA

HČSP: HSP AS NAM DUGUJE 420 000 KUNA

11. studenoga, 2015.

23297
Sramota je za pravaštvo ovakvo ponašanje čelništva HSP AS. Najnovija laž kojom obmanjuju hrvatsku javnost je vijest kako je HČSP Velike Gorice prešao u HSP AS. HČSP Velike Gorice ima preko 400 članova, a prelazak dvojice članova nama ništa ne znači, a ako HSP AS misli kako su se time usrećili, to govori o njihovoj „veličini“, a kada to daju na sva medijska zvona onda je to tragikomično.
HSP AS je inače naš „trajni“ koalicijski partner kojemu je HČSP omogućila parlamentarni status 2011-2015 i pružila ruku kada ih je napustila Ruža Tomašić, te ih tako spasili od potpune propasti i rasula. Čim su malo sredili redove odmah su pogazili tada potpisani Sporazum o trajnoj političkoj suradnji s HČSP-om, odbili platiti novčani dug od preko 400.000,00 kn koji su nam dužni, iako su to čvrsto obećali. Ovih dana ćemo javno objaviti taj Sporazum i aneks, pa neka hrvatska javnost vidi o kakvim je ljudima tu riječ.
Zbog takve podle igre HSP AS-a, HČSP je bila primorana na izravan potpis Sporazuma s HDZ-om, te smo temeljem toga Sporazuma, kojim HDZ priznaje naš Sporazum s HSP AS-om, i izašli ma ove izbore. Koliko im je stalo do ustrajavanja na prijevari HČSP-a, govore i uporne izjave kišobranara o tomu kako su oni jedina parlamentarna pravaška stranka. Slijedi im gorko razočaranje po tomu pitanju, a jedan naš zastupnik u Hrvatskom saboru je vrijedniji od 100 takvih marionetskih figura.
Žao nam je što smo primorani i ovo iznositi u javnost, ali ako HSP AS odmah ne plati svoj dug od 420.000,00 kn koji nam duguju od zajedničkog mandata u Sboru 2011-2015, slijedi im tužba.
Bog i Hrvati !
U Zagrebu, 11. studenoga 2015.
Mate Bekavac, dipl.oec. Predsjednik Središnjeg odbora, član Glavnog stana i predsjednik Podružnice HČSP-a Velika Gorica T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 11 studenoga, 2015, 20:17

  Pravashi. svi skupa ste u dubokoj KOMI
  ++++++++++++++++++++++++++++++
  Chast, chast, chast
  ==============================
  A samo gledate gdje je MAST

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code