NAJNOVIJE NA PORTALU

HČSP ĆE TUŽITI MATU KAPOVIĆA

HČSP ĆE TUŽITI MATU KAPOVIĆA

27. siječnja, 2015.

0175007.48

HČSP će protiv nedozrelog komunističkog žutokljunca Mate Kapovića podnijeti kaznenu prijavu zbog teških uvreda i kleveta. U izjavi za Tportal, Kapović kaže; „Živi zid ne želi osuditi fašističke pozdrave, oni s fašistima, s HČSP-om koaliraju na lokalnim izborima“. Kako Kapovićev komunistički mentalni sklop ne može razlučiti državotvorstvo, domoljublje i pravaštvo od fašizma, pa HČSP koja ove godine obilježava 120. obljetnicu od kada ju je utemeljio Otac domovine dr. Ante Starčević, naziva fašističkom strankom, o tomu smo ga voljni podučiti na sudu uz poveću materijalnu odštetu kako bi Kapović tu pouku što bolje zapamtio. Dakle, HČSP nije fašistička stranka i takve etikete nas duboko i teško vrijeđaju.

Hrvatska je umorna od likova koji sve što ne razumiju nazivaju fašizmom, netolerancijom i sl., a upravo su oni ti koji šire netoleranciju i služe se govorom mržnje. U takve likove spada i Kapović, koji bi demokraciju po načelu, samo sam ja u pravu. Nu mene.

S tako uskim vidokrugom takvi žele kapitalizirati uspjeh Sirize u Grčkoj, ali griješe, osim u predodžbi o sebi, pokazuju elementarno nepoznavanje političkih prilika u Hrvatskoj. Hrvatska je prošla teško razdoblje u komunizmu lišenom svih ljudskih vrjednota, koji je ljudima nudio samo strah, a blagostanje samo partiji. Kapović svoju ideologiju temelji na tomu, na tim tekovinama komunizma i totalitarizma. Ništa nije naučio iz serijskih poraza SDP-a koji proizlaze iz toga što SDP uporno želi kotač povijesti vratiti unatrag. Takvi su kočnica ovoga društva, a ne progresivno i državotvorno pravaštvo.

Kapović zaboravlja još nešto ključno, a to je da Hrvatska nije samo odbacila komunizam, nego je odbacivši ga istovremeno utemeljila svoju državu i pokušavati nanovo nuditi takvo nešto hrvatskomu narodu, je uvreda do neba prema tomu istom narodu, kojemu Kapović tobože nudi spas. Sačuvaj nas Bože od takvih spasitelja, već smo ih se nagledali kroz povijest.

U Zagrebu, 27.01.2015.

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ante
  #1 Ante 28 siječnja, 2015, 04:25

  Ne poznajem mladog intelektualca Kapovića,a li zato mu dobro poznajem oca Jozu. Ne znam kako se malom omakla ta nezgodna i nezgrapna izjava o jednoj od najstarijih hrvatski stranaka, koju je osnovao Ante Starčević i umro je kao predsjednik te stranke. Otac mladog Kapovića je ljudina i državotvorni Hrvat,koji je odgojen u pravom hrvatskom ozračju i duhu, pa mi ne ide u glavu ta izjava o HČSP. Mali Kapoviću javno se ispričaj zbog te nesmotrene, ishitrene, glupe i nepoštene izjave, koja je neka vresta klevete i miriše na partizansku, komunističku i udbašku terminologiju. I trebaš znati mladi i nadobudni Kapoviću, da su Hrvati bili ustaše i partizani, da trećega nema. Fašisti su bili Talijani, nacisti Nijemci,a Hrvati su bili ustaše i partizani. Ustaše su se borile za nezavisnu državu Hrvatsku,a partizani za Jugoslaviju.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. vodotoranj
  #2 vodotoranj 27 siječnja, 2015, 18:09

  hmmmmm mislim da bi trebali prijavljivat sve slične Kapviću koji je kako bi rekli dalmatinci “redikul”!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code