NAJNOVIJE NA PORTALU

HBOR I LEASING DRUŠTVA ZA POLJOPRIVEDNIKE I RIBARE

HBOR I LEASING DRUŠTVA ZA POLJOPRIVEDNIKE I RIBARE

17. ožujka, 2015.

Agronomist in corn field with laptop computer

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) učinila je primjetan iskorak u do sadašnjem načinu poslovanja putem poslovnih banaka započevši suradnju s leasing društvima u svrhu povoljnije i jednostavnije nabave opreme, strojeva, gospodarskih vozila i plovila za potrebe malih i srednjih poduzetnika, zaključivši ugovore o okvirnim kreditima s tri leasing društva: Erste&Steiermärkische S-Leasing d.o.o., UniCredit leasing Croatia d.o.o. i VB leasing d.o.o.

Sredstva koja će se plasirati putem leasing društava namijenjena su nabavi novih i rabljenih gospodarskih vozila, strojeva, opreme i plovila za nautički turizam. Korisnici kredita mogu biti mali i srednji poduzetnici, ali i ostale fizičke i pravne osobe koje obavljaju gospodarsku djelatnost. Ovim potezom HBOR želi osigurati jednostavniju proceduru nabave rabljene i nove opreme i to po osjetno povoljnijim uvjetima. Kamatnu stopu i rok otplate kao i ostale uvjete financiranja definirat će leasing društvo.

Svi zainteresirani za korištenje ovakve vrste financiranja mogu se javiti leasing društvima Erste&Steiermärkische S-Leasingd.o.o., UniCredit leasing Croatia d.o.o. ili VB leasing d.o.o. i zatražiti mogućnost financiranja iz sredstava HBOR-a.

Uvelike se nadaju u HBOR-u kako će baš ovakav model financiranja biti poglavito prihvatljiv klijentima koji se kandidiraju za sufinanciranje sredstvima EU poljoprivrednih i ribarstvenih fondova za nabavu opreme i mehanizacije.

Ivan Raos T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code