NARCIS MUJKIĆ PRODAJE MASLINOVO ULJE U AMERICI

NARCIS MUJKIĆ PRODAJE MASLINOVO ULJE U AMERICI

19. rujna, 2011.


get_img

Od početka 2010. godine bivši suprug Indire Vladić Narcis Mujkić pokrenuo je i službeno biznis u SAD-u. Tvrku Donadei Worldwide Inc. registrirao je u američkoj državi Illinois. Službeni predsjednik kompanije je njegov prijatelj Alex Bureković a Narcis je upisan kao tajnik. Na njegovom profilu na LindedInu međutim piše da je on vlasnik te kompanije.

Bilo kako bilo u američkom trgovačkom registru upisana je i njegova nova adresa. Radi se o Avenija West Proesel u  Lincolnwoodu, predgrađu Chicaga. Apartman u kojem je sjedište firme ujedno je bila i Narcisova adresa pri upisu u trgovački registar.
Tvrtka Donadei, odnosno Mujkić i njegov partner Sasha Bureković izlagali su i na sajmu poznatom kao “Fancy Food Show” u Jacob Javitz Centru u New Yorku. Na štandu s proizvodima iz Hrvatske poput Gavrilovićevih pašteta Narcis i Sasha dobili su priliku predstaviti svoj asortiman. Na solidnom engleskom, Narcis je tamnoputoj američkoj reporterki u kameru tumačio kvalitetu maslinovog ulja iz okolice Dubrovnika koji su predstavili na sajmu. Njegov partner bio je još rječitiji pa je proizvode iz Hrvatske stavio u kontekst povijesnih europskih osoba.

Narcis se osim biznisa u Americi iskušao i u kupnji nekretnina. Svoj prvi američki kondo, apartman u Lincolnwoodu kupio je skupa s Aleksom Burekovićem 12. 01. ove godine za 277.500 dolara a isti su preprodali 26. 08. stanovitoj Mindy Verson za 275.000 dolara. Budući su na transakciji izgubili 2.000 dolara jasno je da nisu profitirali na nekretnini. Inače taj se apartman U Barclay Place East zgradi reklamirao kao dvosoban, s dva WC-a, opremljen drvenim namještajem te fantastičnim pogledom na mjesto.
Inače video s “Fancy Food Showa” stavljen je na jednu web stranicu pa tako svi koji žele vidjeti Narcisa kao promotora djevičankog maslinovog ulja mogu to učiniti klikom miša.

Piše: Irena Divković “Kondo,Kondo”

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code