GRADONAČELNIKOVA  ČESTITKA ZA DAN ŽENA

GRADONAČELNIKOVA ČESTITKA ZA DAN ŽENA

8. ožujka, 2013.

bandic ksksk1 

Drage dame,

drage Zagrepčanke!

Međunarodni dan žena dan je zahvalnosti i poštovanja prema majkama, suprugama, sestrama, kćerima, suradnicama… ženama u svim sferama naših života bez kojih bi ovaj svijet, ovo društvo bilo siromašnije i manje sretno. Dan je to i kada se podsjećamo na vremena u kojima se o ravnopravnosti moglo samo sanjati, ali, i danas, kada smo svjesni važnosti uloge žene u današnjem društvu i vrijednosti koje kao društvo dobivamo, poštujući principe za koje su žene prolazile težak i trnovit put, ima itekako prostora za napredak.

Zato, uz čestitku svim našim damama, i ove godine koristim priliku da apeliram protiv nasilja nad ženama, a za solidarnost, zajedništvo i toleranciju, i društvo u kojem ćemo svi biti svjesniji vrijednosti i potreba naših bližnjih.

 

S tim mislima, drage sugrađanke, čestitam vam od srca Međunarodni dan žena!

Vaš gradonačelnik,

Milan Bandić

Fotografija: Mario Ćužić/ www. mojzagreb.info T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. SOFIJA ROSA
    #1 SOFIJA ROSA 19 veljače, 2019, 21:47

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code