GRAĐANI U PETRINJI VIŠE NE MOGU TRPJETI SADAŠNJE VODSTVO

GRAĐANI U PETRINJI VIŠE NE MOGU TRPJETI SADAŠNJE VODSTVO

1. ožujka, 2017.

 

 

Pozivamo mjerodavna tijela Republike Hrvatske i Državnog odvjetništva da posjete Petrinju te da pročešljaju sve aktivnosti sadašnjeg gradonačelnika Petrinje, iz stranke reformista Radimira Čaćića, gosp. Dumbovića te aktivnosti njegove sadašnje zamjenice gospođe Lazić iz redova SDPa.“

Napisao: Mihael Jurić, predsjednik  HDZ-a Petrinja

Svjedoci smo još jedne kriminalne sage ljudi koji su još uvijek u koaliciji i upravljaju odnosno vode Petrinju. Osim sadašnjeg gradonačelnika Dumbovića i njegovih sumnjivih gospodarskih aktivnosti sada se otvara i priča njegove zamjenice gospođe Lazić. Riječ je, kako navodi sam Dumbović, o malverzaciji zemljištem njegove zamjenice, zlouporabe ovlasti i položaja te trgovanja utjecajem. Građanke i građani Petrinje više ne žele i ne mogu trpjeti ovakav nemar i bezobraštinu sadašnjeg vodstva. Umjesto razvoja grada i povećanja standarda i kvalitete življenja svih građana sadašnje vodstvo grada se bavi isključivo i samo brigom o punjenju vlastitih džepova.

Rezultat četverogodišnje vladavine Čaćićevog najvjernijeg pulena Dumbovića i njegove zamjenice Lazić samo je prljavi veš raznih gospodarskih manipulacija koji izlazi na vidjelo.

Pozivam mjerodavna tijela Republike Hrvatske da posjete grad Petrinju i gradsku upravu te da pregledaju imovinsko stanje i drastične promjene istog, koje su se dogodile u protekle 4 godine sadašnjeg gradskog vodstva. Sramota je to promatrati i praviti se da ne postoji – kazao je Mihael Jurić, predsjednik HDZ-a Petrinja te nastavio:

Sadašnji gradonačelnik Dumbović i njegova zamjenica donedavno su bili izuzetno bliski. Očito je došlo do velikih nesuglasica pretpostavljam na poslovnom planu, kada su se krenuli na ovakav način obračunavati.

O političkom nemoralu gradonačelnika u Petrinji neprestano govorimo i nećemo prestati dokle god se gradonačelnika u tome ne zaustavi – naglasio je Jurić: Grad i njegovi građani su zaboravljeni, iseljavanje mladih je svakodnevnica, gledaju se samo i isključivo vlastiti interesi. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Putnik
  #1 Putnik 1 ožujka, 2017, 13:43

  Mrs bando cetnicka iz Hrvatske dojdili ste Bogu i covjku.Dolazi Oluju Za Dom Spremni .

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. hrvatski posavac
  #2 hrvatski posavac 1 ožujka, 2017, 11:11

  Pa barem je Darinko nešt napravio u Petrinji.
  kaj se vidi HDZ ovci “pušete” s tim priopćenjima.Vidi se kakav trag ostaje u vašim”aktivnostima”.
  Pustite gradonačelnika i lazićku da na miru odrade svoje.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code