GOSPODINE STIER TREBALI STE PODIĆI GLAS PROTIV OPASNE PLENKOVĆEVE POLITIKE

GOSPODINE STIER TREBALI STE PODIĆI GLAS PROTIV OPASNE PLENKOVĆEVE POLITIKE

31. svibnja, 2018.

 

 

Da je imao političke i ljudske hrabrosti, Davor Ivo Stier je nakon Općeg Sabora HDZ-a, koji je održan prošle subote danas mogao biti velika nada za desetine tisuća razočaranih i izgubjenih članova HDZ-a. Sve što je trebao učiniti jest izravno u lice reći Plenkoviću kako Hrvatska i Hrvatska demokratska zajednica pod njegovim vodstvom tonu u najveće dubine Atlantika u kojem je 1912. nestao i Titanik. Pa Vi ste, koliko mi je poznato, živjeli jedno vrijeme i u SAD, gdje ste mogli vidjeti kako članovi Demokratske ili Republikanske stranke oštro i javno prozivaju predsjednike države, koji su iz njihove stranke

Napisao: Antun Babić

Jednostavno ne mogu prijeći preko činjenice da je na Općem Saboru HDZ-a prošle subote Davor Ivo Stier održao još jedan neuvjerljiv, oportunistički, neodlučan i kamilica govor.
Gospodine Stier, propustili ste veliku priliku pokazati kako ste uistinu materijal za vođu u kriznim i povijesnim trenutcima. Imali ste veliku priliku uprijeti prstom na danas za Hrvatsku najopasnijeg političara i čovjeka
 – Andreja Plenkovića. Nažalost tu su priliku propustili i dr. Miro Kovač i Ivana Maletić. Kovač je pokazao njegovo već dobro poznato ziheraštvo i oportunizam. Kovač jednostavno nije napravljen od štofa za jakog vođu velike stranke, i nikada to neće postati.

Gospodine Stier, umjesto da vratite nadu hrvatskom narodu kako će HDZ odustati od današnjeg puta koji vodi Hrvatsku u propast, Vi ste spašavali Plenkovića. Kako Vas nije sram reći da je, nakon nasilnog nametanja Istanbulske konvencije, u DNK-u HDZ-a Starčevićeva krilatica “Bog i Hrvati” i Radićeva “Vjera u Boga i seljačka sloga“. Vi i Vaš HDZ je otišao tisućama milja od Starčevića i Radića? 

Propuštena prilika

Da je imao političke i ljudske hrabrosti, Davor Ivo Stier je nakon Općeg Sabora HDZ-a, koji je održan prošle subote danas mogao biti velika nada za desetine tisuća razočaranih i izgubjenih članova HDZ-a. Sve što je trebao učiniti jest izravno u lice reći Plenkoviću kako Hrvatska i Hrvatska demokratska zajednica pod njegovim vodstvom tonu u najveće dubine Atlantika u kojem je 1912. nestao i Titanik. Pa Vi ste, koliko mi je poznato, živjeli jedno vrijeme i u SAD, gdje ste mogli vidjeti kako članovi Demokratske ili Republikanske stranke oštro i javno prozivaju predsjednike države, koji su iz njihove stranke. To se danas gotovo svaki dan događa predsjedniku Trumpu. Ne, Vi ste se brzo prilagodili komunističkom ponašanju: “ne talasaj i ne muti vodu”. Sjetite se što sam Vam osobno rekao odmah nakon zadnjih izbora kad sam Vas vidio u društvu s Davorom Božinovićem i Damirom Krstičevićem. Nadao sam se da ćete me barem malo poslušati. Nažalost, niste, ni malo.

Treba reći kako Davor Ivo Stier nije nikada u svojoj političkoj karijeri pokazivao odlučnost i spremnost na rizike koji su nužni u politici. Stier je blag čovjek i veliki vjernik, koji je Domovinski rat pratio iz Argentine ili sa strane. Bio je desna ruka zastrašujuće nesposobne i nevjerodostojne Jadranke Kosor, koja se nikada nije odrekla jugoslavenstva. Stier se uspio probiti u Europski parlament i tamo sklopiti savez s Plenkovićem za rušenje Karamarka. No, kad se pokazalo koliko je za Hrvatsku i hrvatski narod Plenković štetan i opasan, Stier se povukao s bojišnice i poklopio po ušima, valjda u nadi da će kad totalno uništi Hrvatsku, Plenković sam dati ostavku na mjestu premijera i predsjednika Vlade i vratiti se svojim poslodavcima u Bruxelles.

Stier kao Chamberlain

Ne samo to, izdali ste i osnivača HDZ-a i prvog predsjednika dr. Franju Tuđmana. Hrvatski Vam narod to neće nikada oprostiti. Već na sljedećim parlamentarnim izborima doživjet ćete veliki potop. Zabadava je stranačka mašinerija uhljeba danas pljeskala Plenkoviću, koji je u svojem govoru indirektno najavio i rat susjednoj Italiji. Do te mjere je zaljubljen u ideju jedinstvene Europske države da je za tu ideju spreman uvući hrvatski narod i u neki budući rat. To je indirektno poručio i u svojem govoru na Saboru HDZ-a kad je oštro prozvao novu (sada već staru) Vladu Italije, koja se radikalno pobunila protiv diktature od strane Europske unije.

Gospodine Stier, zar Vi ustinu mislite da ćete poput premijera Ujedinjenog kraljevstva Nevillea Chamberlaina koji je uoči Drugog svjetskog rata tražio kompromis s Hitlerom, ulaženjem u kompromis s neprijateljem hrvatskog naroda (Plenkovićem) izbjeći katastrofu prema kojoj nas sigurno vodi njegova europska i globalistička politika. I Vi ćete snositi odgovornost za sve ono što čeka hrvatski narod, ako već sutra javno ne dignete svoj glas protiv Plenkovićeve opasne i destruktivne politike. Protiv ortačke i klijentalističke ekonomije o kojoj ste na Saboru govorili.

Gospodine Stier, kao dugogodišnji član i predsjednik HSS-a u Australiji, član Središnjeg odbora HSS za domovinu i emigraciju i predsjednik Hrvatske demokratske seljačke stranke u Hrvatskoj 1995. godine, moram Vam poslati jasnu poruku kako je sada stranka Spasimo Hrvatsku baštinik Starčevićeve državotvornosti i Radićevog socijalnog nauka. Naravno, kao blizak suradnik predsjednika Tuđmana, ja ću najoštrije braniti i njegovo djelo od 1989. do 1995. Nakon što se teško razbolio 1995., predsjednik Tuđman izgubio je kontrolu nad gospodarskim i političkim događajima u Hrvatskoj. No, s druge strane, nećemo se ni malo sustezati javno kritizirati HDZ, a posebno onaj HDZ nakon što je vodstvo te stranke preuzeo dr. Ivo Sanader i sve do današnjeg dana kad HDZ vodi čovjek koji služi tuđincu, a ne hrvatskom narodu.

Gospodine Stier, u zaključku ne mogu propustiti istaknuti kako duboko vjerujem da su s Vama i Vašim političkim ponašanjem razočarani i brojni hrvatski iseljenici, a posebno Hrvati i Hrvatice iz tradicionalno domoljubne hrvatske zajednice u Argentini. T

8 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 16 lipnja, 2018, 14:42

  TKO JE ANTUN BABIĆ??

  POŠTOVANI GOSPODINE ,ANTUNE BABIĆU,

  ČEMU TOLIKI TRUD I TOLIKE PISANIJE, POŠTOVANI ANTUNE, NA KOJE SAM MNOGIM,TAKVIM KAO VI ,UPRAVO NA OVOM UVAŽENOM PORTALU, ODGOVARAO ,DIJALEKTIČKO-MATRIJALISTIČKIM SPOZNAJNIM ČINJENICAMA, O TAKOZVANIM HRVATIMA U AUSTRALIJI ILI U BLAJBURGU ILI ,NA OVOJ NAŠOJ GEJI ,ALI UVJEK KAO STEŠPINČEVSKIM ZLOČINCIMA ,KOLJAČIMA I PLJAČKAŠIMA. U PRVOM REDU,VI NI ONI NISTE HRAVTI ,JER KROZ SVOJU POVIJEST NOSITE GENETSKU I ONU ANTROPOLOŠKU OZNAKU ,DA STE POTOMCI ALTAJSKO-MONGOLSKIH RATNIČKIH HORDI KOJE SU SE POTUCALE KROZ TRAJANJE RIMSKE IPMPERIJE I POVJESNIM ODREDNICMA SU SE NAŠLI NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA KAO NAJMANJE VRIJEDNE LJUDSKE SPODOBE ZA RIMSKU IMPERIJU ,JER IH TAKO PREDSTAVLJA STARI RIM ,I DAJE IM MJESTO ,PREMA NJIHOVIM ODREĐENJIMA, KAO RATNIČKO-PLJAČKAŠKIM HORDAMA DA SE NASELE NA GRANICE TE IMPERIJE KOJE SU NAJMANJE UGROŽAVANE ,ALI KOJE MORAJU IMATI I NEKU KONTROLU,PA UDOMLJENJE TIH RATNIČKO-PLJAČKAŠKIH ESKDRONA NEĆE BITI NA TROŠAK IMPERIJE JER SE NJIHOVA EGZISTENCIJA TEMELJI NA PRIKUPLJANJU DOBARA UPADIMA NA TERITORIJE SUSJEDNIH NARODNIH ZAJEDNICA PLJAČKAJUĆI IH I UBIJAJUĆI IH , JER JE TO BIO UVJET JIHOVOG OPSTANKA ,JER TI GEOGRAFSKI UVJETI NISU PRUŽALI NIKAVE UVJETE ZA RAZVOJ PROIZVODNIH , MATERIJALNIH SNAGA ,A ONE SU UVJET OPSTANKA I RAZVOJA JEDNE LJUDSKE ZAJEDNICVE DA RAZVIJAJU VLASTITE PROIZVODNE SNAGE KOJE SU U SVAKOJ DRUŠTVNEOJ ZAJEDNICI GARANCIJA ZA OPSTOJNOST I PROGRESIVNI NAPREDK.
  PA JE ZNANO DA SU NAŠI DINARSKI STANOVNICI SVOJU EGZISTENCIJU ,UVJEK TEMELJILI NA SLUŽBI SVIM VALADJUĆIM EVROPSKIM DINATSIJAMA KOJE SU IH IZNAJMLJIVALI ZA ZLOČINAČKE ČINE U SVRHU OSTVARENJA NEKIH TERITORIJALNIH ILI DRUGIJ POLITIČKIH CILJEVA ILI POTREBA.A TE DINSTIJE SU UVJEK BILE ,U PRVOM REDU,KATOLIČKE,U SLUŽBI RIMA ,ILI U SIMBIOZI RIMA KAO POKROVITELJA.
  PA SU SAD NAŠA ,JER SU NA NAŠEM TERITORIJU,TA ALTAJSKA RATNIČKA PLEMENA PROZVANA KAO HRVATI , A NIKADA NISU PRIPADALI ,NI GENETSKI,NI KULTUNO,NI TERITORIJANO UKLOPLJENI U ZAJDENICU HRVATSKIH ŽITELJA ,JER SU NA POSEBNOM ,IZOLIRANOM TERITORIJU ,TEŠKO PRISTUPAČNOM, ZA KOJE AUTOHTONI SLAVNESKI HRAVATI NISU IMALI NIKAVOG INTERESA , A CRKVA,ONA RIMSKA , IMPERIJALNA ,ZGRTAČKO-ZLOČINAČKA, IH JE KORISTILA ,PREKO STALEŠKE DRŽAVE ,VENECIJE, ZA UPADE U BOSNU NA TURSKI TERTORIJ ,A PRIJE TOGA DA IH DISIPLINIRA I ORGANIZIRA U NEKU ZAJEDNICU ,KAO RATNU ,ALI KRVOLOČNU ,POD KRIŽEM I MAČEM ,DA UPADAJU U TURSKU BOSNU,JER TAMOI ŽIVE KRŠĆANI ,ALI DRUGAČIJIH POSTULATNIH NAZORA ,KAO MANIHEJSKI KRŠĆANI.

  I TAKO SU NAŠI ALTAJSKI PLJAČAKŠI I UBOJICE,SA DINRASKI OSOJA I PRISOJA,NEKOLIKO STOLJEĆA SLUŽILI VENECIJU ,KOJA IM JE DALA HRVATSKI NAZIV, JER JE RIM STALNO PRISVAJAO TA PODRUČJA ,KONTRA ONOJ TAMO RASKOLINČKOJ, BRADATO ČETNIOČKO-KRVOLOČNOJ CRKVI NA ISTOKU.PA JE TA RAZBOJNIČKO-PLJAČAKAŠKA PLEMENA RIM POKSTIO NA ZLOČINAČKO-KATOLIŠTVO,SAGRADIVŠI IM I NEKE KAPEKLICE,IMENOVAO NJIHOVOG VOĐU ,KONJOKRADICU,KRALJEM I NAZVAO I H KRALJEVINOM.KAKVOG LI PARADOKSA ? NE PAMTI NIJEDNA DRUŠTVENA ZNANOST DA SE MOGLA USPOSTAVITI NEKA ZAJEDNICA KOJA BI IMALA I KRALJEVSKE ATRIBUTE ,OBZIROM NA TERITORIJ KOJI JE BIO VIŠE NEGO NEPRIMJEREN ZA ŽIVLJENJE ,OSIM ŠTO SU TO MOGLI ,U POSEBNIM UVJETIMA ŽIVJETI ALTAJSKO-MOMGOLSKA RATNIČAK PLEMENA ,KOJA SU SVOJU EGZISTNCIJU BAZIRALI NA PERMANENTOJ SLUŽBI RIMSKOJ CRKVI ZA PLJAČKU I TERORISTIČKE ČINE.
  PA U SLUŽBI VENECIJE ,KAO RATNIČKO-PLJAČKAŠKE HORDE ,PIŠE BOSANSKI KNJIŽEVNIK I POVIJESNIČAR , IVAN LOVRENOVIĆ,U SVOJOJ KNJIZI ,BOSNAKI HRVATI ,ČESTO SU UPDALI NA BOSANSKI TERITORIJ, DOPIRUĆI ,ČAK DO JAJCA I TRAVNIKA ,UBIJAUĆI TAMOŠNJE HRVATE, TURSKE KMETOVE ,KOJI SU SE TAMO NASELILI IZ HRVATSKE ,JER IM NA FEUDALNIM POSJEDIMA ZRINSKI I FRANKOPANA NIJE BILO EGZISTANCIJE,PA SU PRBJEGLI IZLAŽUĆI SE SMRTNOJ OPANOSTI.A U TURSKOJ BOSNI SU DOBILI IMANJE NA KOJIMA SU POSTALI SVOJI GOSPODARI ALI PLAĆAJU TURSKOJ VLASTI POREZE U NATURI.
  TAKO JE POVIJESNIČAR I KNJIŽEVNIK IVAN LOVRENOVIĆ, PRVI OTKRIO LAŽ O SPAŠAVANJU GOSPINE SLIKE IZ GORUĆEG SAMOSTANA I CRKVE U RAMI. NAPROTIVM, ALTAJSKI RATNICI ,ODNOSNO RAZBOJNICI SU POD ZAPOVJEDNIŠTVOM VENECIJANSKG PROVIDURA IVANA ZENA UPALI U RAMU GDJE SU MIRNO ŽIVJELI TAMOŠNJI KATOLICI ,IMALI BOLJE UVJETE ŽIVLJENJA NEGO NA KATOLIKČKO-VENICIJANSKOM ZAPADU I NIKAKO NISU PRIHVATILI BIJEG NA ZAPAD.PA SU ZATO DOŠLI KRVOLOČNI DINARSKI HAJDUCI, KOJI SE I DANAS KITE NEKIM SVOJIM PODVIGOM ,U SINJU, SPAŠAVANJEM GOSPE, KOJU SU TADA UKRALI ,POŠTO SU ZAPALILI CRKVU I SAMOSTAN U RAMI ,KOJU SU IZGRADILI TAMOŠNJI KATOLICI ,NARAVNIO UZ SVESTRANU POMOĆ TURSKIH VALASTI. DA BI SE TA ALTAJSKO-MONGOLSKA HORDA POHVALILA KAKO SU TURSKE VLASTI POSTROŽILI REŽIM ŽIVLJENJA SAMO KATOLICIMA I IZVRŠILI POKOLJ I PROTJERIVANJE TAMOŠNJIH KATOLIKA,ZAPALIVŠI IM CRKVU I SAMOSTAN,ZBOG ČEGA SU VENECIJANSKI KATOLICI,ALTAJSKI-KRVOLOČNI HAJDUCI PRISKOIČILI U POMOĆ I USPJELI ,POD CIJENU ŽIVOTA, SPASITI GOSPINU SLIKU, A RIM JE TAJ UPAD I PALJENJE CRKVE I SAMOSTANA,U RAMI,PREPISAO TURSKIM VLASTIMA PA JE RIMSKA CRKVA PROGLASILA ALTAJSKE ESAKDRONE SPASITELJIMA TE VAŽNE KATOLILČKE RELIKVIJE KOJA SE DO DANŠNJIH DANA LAŽNO PREDSTVALJA KATOLICIMA RIMSKE SLJEDBE.
  PO PROPASTI VENECIJE NAŠI ALTAJSKI KRVOLOČNI HAJDUCI NASTAVLJAJU ,PO ODLUCI RIMA, BITI ESKADRONI SMRTI ,SAD U SLUŽBI MARIJE TEREZIE ,PA HABZBURGA I NA KRAJU III REICHA, U STEPINČEVOJ KRVOLOČNOJ HORDI GDJE SU NAPRAVILI NEPAMČENE ZLOČINE NAD SVIM DRUGIM I DRUGAČIJIM ŽITELJIMA AUTOHTONE SLAVENSKE HRVATSKE.
  PA JE NEVJEROJATNO DA NAM SE JAVLJAJU POTOMCI TIH HAJDUKA ,KRVOLAKA ,KAO ŠTO JE I OVAJ POŠTOVANI ANTUN BABIĆ,KOJI SE TAKO DEKLARIRA , DA NAM PRIKAŽE ,KAKO SU TI IZBJEGLI POTOMCI, TIH KRVOLKA ,KOJI U GENIMA NOSE ALTAJSKO-KRVOLOČNE RATNIČKO- ZLOČINAČKE NAGONE, JER SU ONI NA STUPNJU,REKAO BI HEGEL, NESRETNE SVIJESTI, JER NIKADA NISU PRI SEBI NI PO SEBI,JER JE NJIHOV RAZUM UVJEK SPREMNA NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE HUMANOSTI .PA NAM POŠTOVANI ANTUN BABIĆ ,PIŠE HAJDUČKE DAVORIJE O TIM POTOMCIMA U AUSTRALIJI KAKO SU POSTALI PAMETNIM I DOBRIM KATOLICIMA STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA ,SPREMNI OPET UZETI SRBOSJEKE ,A DANAS I HRVATOSJEKE I KRENUTI STOPAMA SVOJI PREDAKA ,PRAVITI POKOLJE U KRVI DO KOLJENA.A TAJ POŠTOVANI ANTUN BABIĆ JOŠ DO DANAS NIJE ILI NEĆE NAUČITI U POVIJESNIM DOKUMENTIMA ,DA SU TI AUSTRALSKI ,HIBRIDIZIRANI, STEPINČEVI HRVATI POTOMCI GENETSKIH ZLOČINACA,STEPINČEVIH HOLOKAUSTSKIH HORDI ,ČIJE SMO PRETKE S PUŠKAMA POBJEDILI U II SVJETSKOM RATU I MNOGE OSUDILI NA KAZNU ZA CRNU RUPU, A MNOGE NA KORISNI RADA ZA ZAJEDNICU.
  PREMA TOME NJIHOV UGLED U AUSTARLIJI ,ILI BILOGDJE NA KRVOLIČNO-ZLOČINAČKOM KATOLIČKOM ZAPADU, MEĐU TAMOŠNJIM KATOLICIMA,MOGU IMATI KAKVE GOD ONI MISLE PLEMENITE ODNOSE, NEKA IH PODIJELE SA SUSJEDNIM PLEMENIMA ABORIDŽINA ILI ONOM JUŽNOAMERIČKIM GAUČIMA. A POŠTOVANI BABIĆ BI MORAO NAUČITI ISTINU O STEPINČEVSKOM HOLOKAUSTSKOM POHODU U SLUŽBI III-ĆEG RECHA I RIMSKE CRKVE DOGOVOREN RIMSKIM KONKORDATOM,1935 GODINE , IZMEĐU HITLERA I VATIKANA O PREUREĐENJU KATOLIČKE EVROPE ,ISTREBLJENJEM SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH, U ČEMU SE CRKVA U HRVATA ,POD VODSTVOM SVOGA EGZARHA ,STEPINCA,PRIMILA SVOJSKOG POSLA ČIŠĆENJA HRVATSKOG TERITORIJA OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH. I NARAVNO ,TKO BI DRUGI I BIO SPOSOBAN GENETSKI I FIZČKI OČISTITI TU HRAVTSKU OSIM ALTAJSKO-MONGOPOLSKIH RATNIČKIH HORDI ,KOJI SU POSTALI PROFESIONALNI UBOJICE ,PALJAČAKŠI I OKUPATORI. A NAŠ POŠTOVANI BABIĆ,NEĆE ILI NE MOŽE SVATITI DA SU AUTOHTONI SLAVENSKI HRVATI I SVI DRUGI I DRUGAČIJI,KOJI SU SA NJIMA ŽIVJELI U ZAJEDNICI, MORALI UZET PUŠKE I PROTJERATI TE HAJDUČKE HORDE STEPINČEVIH KRVOLAKA. A MOGLI SMO IH TAKO USPJEŠNO POBJEDITI JER JE NAJVEĆI, AKO NE I APSOLUTNI DIO GRAĐANA HRVATSKE UDRUŽIO SE U OSLOBODILAČKI RAT I POBJEDIO TAJ ZLOČINAČKI,STEPINČEVSKI KRVOLOČNI ŠLJAM.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. zzigho
  #2 zzigho 1 lipnja, 2018, 18:09

  Napravite konkretan potez.
  Ne pričajte nego budite konkretni.
  Stanite im već jednom na rep

  Ne govorite više pokušat ćemo, to je buduće vrijeme.
  Upotrijebite riječ izvršavamo konkretno.
  Promijenimo hrvatsku.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. grunf
  #3 grunf 1 lipnja, 2018, 18:07

  Blentav napis nekakvog Babića. Drug Tito, pardon Tuđman, nije znao ovo, nije znao ono. Navodna stranćica “spasimo hrvatsku”, ha,ha. E budalaša.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Anonimno
  #4 Anonimno 1 lipnja, 2018, 16:46

  Treba biti svjestan politicke mocvare u hrvata, da bi se moglo razumijeti sta je moguce pokrenuti u stranci koja provodi politiku suprotnu svojoj ideologiji sve na korist svojih uskih i pokvarenih pojedinaca, bez ikakvih razmisljanja o hrv. narodu i boljitku….to je danasnja politicka vrhuska bez obzira kojem opredijeljenju pripadaju…samo osobni intersesi..i osjecaj nadmoci, to su oni SVI!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Magdalena
  #5 Magdalena 1 lipnja, 2018, 05:54

  Gospodin Stier je vrlo obrazovan i sposoban čovjek i političar, ali je rastao u drugačjem okruženju, gdje je prevladavala kriva ideologija u pogledu Hrvatske. On naprosto ne zna istinu. Inklinira ultra desnici i spreman je, Pitanje je za što je on spreman. Lako je kritizirati. zašto je “pobjegao” iz vlade. Ne mjestu ministra vanjskih poslova je mogao puno napraviti za Hrvatsku i sve nas.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Iz Hrvatskoga Drzavnoga Sabora
  #6 Iz Hrvatskoga Drzavnoga Sabora 31 svibnja, 2018, 13:04

  Za koga radi Plenkovic ? Za Hrvatsku nije.Onda za svoga druga pupi.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 31 svibnja, 2018, 16:00

   Saborniče,
   nije samo Plenky da ne radi za Hrvatsku.
   Ima on i svoje slijedbenike, Njokija, Rajkija, pa i ove ministre iz svoje kvote.
   Oni uživaju njegovo puno povjerenje.
   Pa neka onda i dalje rade ovakve spačke na dobrobit onih koji su još ostali u Hrvatskoj.

   Zar nije ti dosta što tražiš od nas
   Kada sebi i svojima ne možeš naći spas.
   Još samo da se uskladiš sa Koli
   Da te ona više voli….

   Odgovorite na ovaj komentar
 7. moslavački - posavac
  #7 moslavački - posavac 31 svibnja, 2018, 12:32

  Postavite im pitanje što znaju o nauku Braće Radić.
  zanemarujete dr Antuna, starijeg brata, koji je sve to pokrenuo, pogotovo što je ove godine 150. godina rođenja istog.
  Spremaju se i skupovi u Trebarjevu, pa je sad prilika da ste stavi istina na vidjelo.
  Svi se kunu u nauk Radića, u planu je i grandiozni kulturni centar koji se arhitektonski ne uklapa u Posavinu.

  No netko treba pobrati novce, od lokalnih močnika do vrha.
  Zato spriječimo 11. lipnja u Trebarjevu”devastaciju” Radićevog nauka i napokon recimo istinu tko je sposoban voditi ovu državu.

  Gospodine Babić, kada ste već pokrenuli ovaj problem, istjerajte ga do kraja.
  Samo ne znam kako će nakon ovog skupa HDZ-a proći spomenuta trojka. Nekome su oko u trnu….Da dobro ste pročitali, jer Plenky ima kupljenu ekipu. kao i lokalni načelnik u Martinskoj Vesi, središtu Radićevog kraja.
  Da napravite kopiju Radićeve rodne kuće, za koju svi pitaju gdje je, bilo bi puno pametnije i sa manje novca.
  No tada ne bi bilo trpanja love u džepove.
  Ražanj je već napravljen( imenovana ravnateljica kulturnog centra), a Gornjom Posavinom se širi informacija da je predstavljeni projekt Centra preskup,
  kao i samovolja tamošnjih općinskih vijećnika, koji nemaju pojma za koji dokument dižu ruke.
  Mnogi ne znaju od njih niti čitati, a kamoli komentirati stvari. Birači im dokazuju suprotno, oni su birali viječnike.
  kako su ih birali, tako ih mogu i reizabrati.
  To bar nije problem u Lijepoj Našoj.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code