GOSPODINE PREMIJERU U NOVINAMA VAŠEGA KOALICIJSKOG PARTNERA PIŠE DA JE TUĐMAN BEZVEZNJAK I ZLODUH

GOSPODINE PREMIJERU U NOVINAMA VAŠEGA KOALICIJSKOG PARTNERA PIŠE DA JE TUĐMAN BEZVEZNJAK I ZLODUH

10. srpnja, 2017.

 

U istim novinama (ako se to novinsko smeće uopće tako i može zvati) prenosi izjava nekog Martina Jandrašića, majora JNA i pukovnika HV-a koji uz ostalo ističe da „nema više sumnje da je država (misli na Hrvatsku!) postala kopija Endehazije i ustašije. “Potom kaže da ona „ne ide tim pravcem već da je to i postala“ te da je to „propast za ljude“. Uz to ovaj pukovnik HV-a (tko mu je dao čin?) navodi da mu je žao onih koji će ostati i morati živjeti u takvoj državi, u fašističkom miljeu“(str.14.)

Napisao: Mladen Pavković

Poštovani gospodine i uvaženi predsjedniče Vlade Republike Hrvatske! Kratko i jasno. Kako može Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) i Vlada RH biti u koaliciji (suradnji) sa Samostalnom demokratskom srpskom strankom (SDSS), odnosno kontraverznom udrugom Srpsko narodno vijeće (SNV) Milorada Pupovca, kad u tjedniku „Novosti“, kojeg financiraju i hrvatski poreski obveznici (sic!), a izdaje SNV-e, uz ostalo piše da je „Bezveznjak vodio Hrvatsku, da ima manjak elementarnog kućnog odgoja, a da se taj bezveznjak zvao – Franjo Tuđman“? (Novosti, 7. srpnja 2017., str.2).

Oni također prvog predsjednika hrvatske države nazivaju i „zloduh“!

Kopija Endehazije

Zatim se u istim novinama (ako se to novinsko smeće uopće tako i može zvati) prenosi izjava nekog Martina Jandrašića, majora JNA i pukovnika HV-a koji uz ostalo ističe da „nema više sumnje da je država (misli na Hrvatsku!) postala kopija Endehazije i ustašije. “Potom kaže da ona „ne ide tim pravcem već da je to i postala“ te da je to „propast za ljude“. Uz to ovaj pukovnik HV-a (tko mu je dao čin?) navodi da mu je žao onih koji će ostati i morati živjeti u takvoj državi, u fašističkom miljeu“(str.14.).

Balkanski krvnik

Pa, ako je tako, a kod njih jeste, iz broja u broj, što će vam cijenjeni i uvaženi gospodine Plenkoviću netko tko svetinju hrvatske države smatra „bezveznjakom“ ili pak konkretnije onaj koji se „potpisuje“ kao izdavač novina, a koji „propagira“ (iz broja u broj) da država koju vodite nema budućnosti, odnosno da je kopija Endehazije i ustašoidna, itd. i tako redom?

Kad je Pupovčeva udruga i stranka u pitanju onda se postavlja i pitanje: kako to da takve riječi nikada nisu napisali, a trebali su, (u „Novostima“), recimo za balkanskog krvnika Slobodana Miloševića, ili pak za Srbiju, koja je bila agresor na Republiku Hrvatsku?

Eto, kratko i jasno! T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Orjunaši
  #1 Orjunaši 14 prosinca, 2018, 16:46

  Nije ta četnička svetosavska i orjunaška cajtungsšmirerska žgadija iz Hobosty (Srbobrana), negoli iz orjunaškeoga “Ferala”. Vrag im sriću utra. Svi bi oni triput manju Hrvatsku negoli je bila 1941. uzeli za svoju koloniju. Pola milijuna nas je izginulo od Staljinova gubernatora Šapajeva, navodnoga maršala JBT-a, ali moraju znati da ćemo za ovaj komadić krvlju stečene RH ponovo ginuti i tjerati srpske dragovoljce preko izvora. A vučiću smeta ono “Čujte, vlaški dobrovoljci, bando četnici. Opet se nećemo dati i nakon 30 tisućanaših žrtava u Domovinskom agresivnom ratu svetosavaca Istih koji u tradiciji nemaju ni vlastitu crkvu, nego su je krvoprolićem oteli Hrvatskoj pravoslavnoj crkvi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. žgadija Srbobrana
  #2 žgadija Srbobrana 14 prosinca, 2018, 08:13

  Postoji li uopće hrvatska država, kad dopušta takve izljeve četničke mržnje spram vojno pobjedničkog hrvatskoga naroda? Svi dobro plaćeni Kerberi srbobrana (ivančić, dežulović,jovanović, jurišić i probrana orjunaška žgadija hrvatskoga imena đikić, šimičević), već se odavno dokazala. Sjetite se saamo naslovnice, na kojoj je brutalan detalj primanja kemoterapije dr. Franje Tuđmana. U kojoj bi to zemlji prošlo nekažnjeno, a pupavac i dalje pušta brabonjke u svoje setosavsko gnijezdo

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Mali od kužine
  #3 Mali od kužine 4 kolovoza, 2017, 17:14

  Opet ovaj Pavković piše proglase. Koji si ti cirkus od čovjeka. Da te ne vrijeđam bez veze ali kako ti misliš da te itko ozbiljno shvati kad praviš redikula od sebe?

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Jebiga
  #4 Jebiga 11 srpnja, 2017, 05:34

  Pavkoviću ,i ti si bezveznjak koji uopće se osvrćeš na četnička sranja.Samo im praviš reklamu.Pišeš čovjeku čiji je otac major kosa.Jebaji ga ili bolje rečemno, jebiga!
  Pupavca i njegove čedeke treba nijekATI, KAO DA NE POSTOJE.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • russ
   russ 13 srpnja, 2017, 18:56

   ćemu ćuđenje i objašnjavanje Plenki to sve dobro zna no njemu je važnija vlast nego hrvati važno je što govore glavonje evropske i dobro zna da bi ga isti skinuli kao i Karamarka ćim bi pokazao i najmanji trunak hrvatsta pa zato mi gutamo govna

   Odgovorite na ovaj komentar
 5. Vuk
  #5 Vuk 10 srpnja, 2017, 09:50

  Još nema komentara!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code