GORKA DINJA PROTIV DIJABETESA I VEĆINE TUMORA

GORKA DINJA PROTIV DIJABETESA I VEĆINE TUMORA

4. siječnja, 2020.

 

To znaju stanovnici tropskih i suptropskih krajeva već preko dvije tisuće godina, jer je masovno koriste za liječenje najtežih zloćudnih bolesti (gorka dinja oduzima hranu tumorskim stanicama te ih izgladnjuje i time dovodi do njihovog propadanja) i liječenja dijabetesa (jer sadrži prirodnu tvar sličnu inzulinu, te obnavlja stanice gušterače i ostalih unutarnjih organa). Gorka dinja također regulira probavni sustav i pritom uništava parazite

Napisao: Josip Frković

Kako pomoći svom imunitetu i izbjeći učestale infekcije? Znaju to stanovnici tropskih i suptropskih krajeva već preko dvije tisuće godina, jer je masovno koriste za liječenje najtežih zloćudnih bolesti (gorka dinja oduzima hranu tumorskim stanicama te ih izgladnjuje i time dovodi do njihovog propadanja) i liječenja dijabetesa (jer sadrži prirodnu tvar sličnu inzulinu, te obnavlja stanice gušterače i ostalih unutarnjih organa).

Uništava parazite

Gorka dinja također regulira probavni sustav i pritom uništava parazite. U tim tropskim i suptropskim krajevima gorku dinju (izvorno potječe iz Indije), većinom priznaje i službena medicina, pa postoji mogućnost izbora liječenja i prirodnim načinom, a to obično znači bez bolova i bez nuspojava, a pritom se često izliječi i sam uzrok bolesti.

To znaju stanovnici tropskih i suptropskih krajeva već preko dvije tisuće godina, jer je masovno koriste za liječenje najtežih zloćudnih bolesti (gorka dinja oduzima hranu tumorskim stanicama te ih izgladnjuje i time dovodi do njihovog propadanja) i liječenja dijabetesa (jer sadrži prirodnu tvar sličnu inzulinu, te obnavlja stanice gušterače i ostalih unutarnjih organa). Gorka dinja također regulira probavni sustav i pritom uništava parazite. Često je koriste i preventivno, zbog čega su poznati po izvrsnom zdravlju i dugovječnosti.

U tim tropskim i suptropskim krajevima gorku dinju (izvorno potječe iz Indije), većinom priznaje i službena medicina, pa postoji mogućnost izbora liječenja i prirodnim načinom, a to obično znači bez bolova i bez nuspojava, a pritom se često izliječi i sam uzrok bolesti.

Dobra odluka

Zbog tog prirodnog i učinkovitog načina liječenja samog uzroka bolesti, gdje se ne oštećuju ostali organi već se većinom iscjeljuju i time jača imunitet, učvrstilo je odluku obitelji Jambrešić, obrt JAMI, kao ekoloških proizvođača, da u svoja 43 plastenika u Habjanovcu pokrenu proizvodnju gorke dinje, te je u svojem pogonu u Dubravi pored Vrbovca prerade u sok, dok se drugi dio sušenjem u sušari i mljevenjem u prah, priprema za proizvodnju kapsula i čajeva. Pokazalo se da je to bila dobra odluka, na sreću i spas mnogih ljudi iz Hrvatske i drugih zemalja.

Gorku dinju nude na eko imanju Jambrešić u Dubravi pored Vrbovca (uz moguću dostavu pouzećem po cijeloj  Europi) kao prirodni sok i kapsule, ali i drugih proizvoda.

Mob: 098/655 655

E-mail: [email protected]

www.jami.com.hr T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. martina bracko
  #1 martina bracko 8 siječnja, 2020, 03:01

  Pozdravljeni: Ponudba posojila med resnim posameznikom v 72 urah.
  Posamezniki Irska, Švica, Kanada, Belgija, Francija, Italija, Guadeloupe, Gvajana, Martinique, Réunion Mayotte, Španija in povsod po svetu vam ponujam posojilo v višini od 5000 € do 8.000 .000 € vsem ljudem, ki jih lahko odplačajo z obrestmi obrestna mera znaša 2% za kateri koli zahtevani znesek. To počnem na naslednjih področjih:

  -Finančno posojilo
  – Domače posojilo
  – Naložbeno posojilo
  – Posojilo za avto
  – konsolidacijski dolg
  – Odkup kredita
  – Osebno posojilo
  -Jesni ste

  Če resnično potrebujete posojilo, se obrnite na mene. Na voljo sem vam za vse vaše finančne težave. Za več informacij nas kontaktirajte na naš e-poštni naslov: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code