GIRL PANIC IZ BEOGRADA U MOON CLUBU ZAGREB

GIRL PANIC IZ BEOGRADA U MOON CLUBU ZAGREB

9. prosinca, 2015.

Girl Panic
U subotu 12. prosinca Moon club Zagreb predstavlja još jedno zanimljivo DJ gostovanje. Riječ je o 5 manekenki DJ-ica iz Beograda atraktivnog naziva: GIRL PANIC! 
Nadežda Dimitrijević, Aleksandra, Mimi, Sonja Pavlica i Jokula čine ovaj neodoljiv ženski DJ sastav.
“Svaka od nas je bila zaseban DJ, zapravo smo puštale muziku po gradu i dogovorile smo se da napravimo tu jednu žurku, da imamo sastav od pet devojaka, i ta žurka je baš dobro prošla. Nazvale smo je „Girl Panic“ i htele smo da napravimo veče sa svim živim muzičkim žanrovima. A pošto sve različito puštamo, uspele smo da sjedinimo od reggae do deepa, minimala, funk-a i soula, deep housa, india house… i napravile sve u jednom” – istaknula je članica sastava Girl Panic Nadežda Dimitrijević.
Njih tri se bave modelingom, pa je druženje krenulo od toga, a ono se prenijelo i za DJ pult zajedno sa još dvije djevojke. 
Nakon što su osvojile Srbiju i Crnu Goru, nedavno su proširile popularnost na Sloveniju i Austriju gdje su žarile i palile proteklih tjedana. Ovo će im biti prvi nastup u Zagrebu, koji ne želite propustiti. Vidjeti 5 manekenki za DJ pultom koje poznaju galzbu, a još i k tome znaju miksati velika je rijetkost. 
Zagrijavanje za Girl Panic priredit će sjajan resident DJ Moon cluba, legendaran zagrebački DJ, MC i TV voditelj, Emilio Dalbello. 
Ionako vruću atmosferu izazvanu od Girl Panic dodatno će zagrijati i Moon-ove vatrene plesačice.
Ne treba zaboraviti ni na prekrasne hostese, koje će tu večer nagraditi svakog koji pije najprodavaniji whisky na svijetu.
Cijena ulaznice je 20 kuna.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code