NAJNOVIJE NA PORTALU

FOTO FINIŠ ZA GRADONAČELNIKA DUBROVNIKA

FOTO FINIŠ ZA GRADONAČELNIKA DUBROVNIKA

15. ožujka, 2015.

andro-vlahusic

Posljednje ankete koje su  provele nezavisne agencije za komunikacije pokazale su kako je u drugom krugu izbora za dubrovačkog gradonačelnika situacija znatno izmijenjena i neizvjesna.

U razdoblju od 9. do 13. ožujka anketirani ispitanici su pokazali kako je situacija između kandidata Mata Frankovića i Andra Vlahušića gotovo pa izjednačena, odnosno dosadašnji gradonačelnik Dubrovnika, Andro Vlahušić rapidno gubi prednost koju je imao u istom tipu anketa prije prvog kruga izbora.

Po trenutačnom raspoloženju birača dobivenom u posljednjim anketama u drugom krugu izbora za gradonačelnika kandidat HNS-a, SDP-a, i HSU-a, Andro Vlahušić izgubio je prednost iz prvoga kruga izbora od deset posto i sada je situacija zapravo izjednačena jer dobiveni rezultati ulaze unutar statističke pogreške. Za kandidata HDZ-a i partnera Mata Frankovića po ovim anketama glasovalo bi oko 41 posto ispitanih, a za Vlahušića oko 43 posto, što je na anketiranom uzorku ispitanih razlika od oko 20 ispitanika. Neodlučnih je oko 16 posto birača, pa će realni rezultati uvelike ovisiti o izlaznosti na izbore. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 16 ožujka, 2015, 19:40

  Ova ekipa na fotki bi cijela
  ++++++++++++++++++++
  Trebala biti na shtrafne

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code