FUDBALERKA NA RIBNJAKU

FUDBALERKA NA RIBNJAKU

9. lipnja, 2016.

 

Nakon Artikuliranja na Strossmayerovom trgu, od četvrtka 9. lipnja ekipa kreativnog studija “Kokoš ili jaje” pretvara park Ribnjak u nogometnu oazu te se brine da namjernici i navijači, prolaznici, žedni ili gladni uživaju u još jednoj Foodballerci – retro gourmet – nogometnom festivalu na otvorenom. Sve do kraja Eura uživajte u nogometu i fenomenalnom iću i piću 12-ak vrhunskih lokala u najljepšem zagrebačkom parkiću!

Foodballerka počinje u četvrtak, 9. lipnja ljeta nogometnog 2016.-og, u 20 sati, velikim besplatnim koncertom Nene Belana i traje sve do kraja prvenstva 10. srpnja. Posjetitelji će iz naslonjača, fotelja ili dekica na travi, u snu ili na javi, moći pratiti sve nogometne utakmice na velikom platnu uz vrhunsko ozvučenje. Sve to dakako ispod vedrog zvjezdanog neba (garantirao Zoran Vakula), a radno vrijeme je od 12 do 23 sata preko tjedna i od 10 do ponoći vikendima.

Za vrijeme utakmica posjetitelji će moći utažiti glad ili žeđ na štandovima 12-ak vrhunskih ugostiteljskih objekata, a prije i poslije utakmica održava se zanimljiv zabavni program za sve generacije. Za mlađe tu su koncerti na kojima praše Neno Belan, Songkillersi, Le Chicks i brojni drugi, a za one ozbiljnije tu su Kids’ Corner s raznim igrama za najmlađe?, nogometni teren za sve uzraste (All Stars’ Corner) i Food Corner s gastro promocijama i drugim iznenađenjima – slatkim, slanim, tekućim, krutim, hladnim i vrućim… Svakodnevni program pratite na Facebook stranici https://www.facebook.com/foodballerka T


Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code