FEDDE LE GRAND U ZAGREBU PRIPREMA VELIKO IZNENAĐENJE

FEDDE LE GRAND U ZAGREBU PRIPREMA VELIKO IZNENAĐENJE

7. travnja, 2016.

FEDDE LE GRAND 4

 

Svjetska DJ zvijezda Fedde Le Grand u subotu hrvatskoj publici priprema jedinstveno glazbeno putovanje. Nakon američke turneje i nastupa na najpoznatijem svjetskom EDM festivalu Ultra Miami, Fedde u Zagreb dolazi u subotu, 9. travnja u poslijepodnevnim satima privatnim avionom. Publici će u zagrebačkom Hypo centru predstaviti svoj novi album Something Real.

 Raider jednog od najboljih svjetskih DJ-a za nastup u Zagrebu uključuje vrhunski sound i light sistem koji mu je, kako ističe, najvažniji. Prije nastupa će se odmoriti u hotelu, a u Zagrebu će piti Sensation okus koji razbija monotoniju obećava zabavu, energiju i idealan je pratitelj na ovom vrhunskom spektaklu.

Jedan od vodećih DJ-a današnjice Fedde Le Grand predvodi sjajan tim koji će publiku rasplesati te odvesti na nezaboravno glazbeno putovanje. Uz njega, na La Fiesta Stage by Sensation partiju, nastupaju DJ Aleksandar Som, violinist Miguel Lara, te ponajbolji svjetski akrobati La Fiesta tima koji inače nastupaju u Cirque de soleil te drugim destinacijama zabave. U subotu će publiku na sjajnom partiju predstavljati DJ-i Aldo Morro i Matroda koji su u posljednjih nekoliko godina postali pravi miljenici hrvatske publike.

Posljednje ulaznice za La Fiesta Stage by Sensation, koji u subotu 9. travnja traje od 21 do 05 sati, po cijenama od 130 kuna i VIP Silver za 200 kuna mogu se kupiti u sustavu Ticketshop.hr te u Tisak media centrima.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code