NAJNOVIJE NA PORTALU

 • NAGRADA ŽGADIJA

  NAGRADA ŽGADIJA

      Književna nagrada Hrvatskog književnog društva Ogranak Zadar: ŽGADIJA.  Prema izvornoj ideji književnika i novinara, predsjednika Hrvatskog književnog društva …Opširnije »
 • NESRETNI SRBINE MILORADE

  NESRETNI SRBINE MILORADE

    Zanimljivo je i ovom prilikom primijetiti da Plenkovićev (u narodu neželjeni) koalicijski partner u ulogama manjinskog samozvana čelnika, nakladnika …Opširnije »
 • 12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

  12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

      Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Euroviziji održanoj u Torinu, zauzela je visoko peto mjesto. Dobila je …Opširnije »
EUROJACKPOT UPLAĆEN U ZAGREBU

EUROJACKPOT UPLAĆEN U ZAGREBU

7. veljače, 2015.

EuroJackpot

U 6. kolu igre EuroJackpot odigrane u petak, 6. veljače 2015. godine, glavni dobitak, kao niti dobitak 5+1, nisu pogođeni, a najveći ostvareni dobitak je 5+0 i iznosi 661.232,02 kuna. Upravo je taj dobitak ostvaren u Hrvatskoj, a dobitna potvrda uplaćena je na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu.

Izvučeni su brojevi 3, 19, 22, 37, 39 te 5 i 10. Pogođeno je pet dobitaka treće vrste (5+0), a uz dobitnika iz Hrvatske ovaj iznos osvojilo je još pet igrača iz ostalih zemalja sudionica EuroJackpota.

Iz Hrvatske Lutrije izvijestili su da ne znaju radi li se o stanovniku Zagreba ili putniku u dolasku ili odlasku iz hrvatskog glavnog grada.

U sljedećem kolu koje je na rasporedu 13. veljače, EuroJackpot iznosi vrtoglavih 308 milijuna kuna. T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code