DJ MAHMUT ORHAN STIŽE U BOL NA BRAČU

DJ MAHMUT ORHAN STIŽE U BOL NA BRAČU

22. srpnja, 2018.

 

 

Veliko uzbuđenje poznavatelja urbane glazbe vlada ususret nastupu velike turske DJ zvijezde Mahmuta Orhana koji je posljednjih godina postao miljenik hrvatske publike. On će u “585 clubu”, u Bolu, nastupiti u četvrtak, 26. srpnja. Na Brač dolazi s nastupa iz Turske, a neposredno prije toga svirao je na prestižnom EXIT festivalu u Novom Sadu.

Mahmut Orhan mladi je turski DJ koji posljednjih godina plijeni sve više pažnje. Njegov hit Feel, nastao u suradnji s pjevačicom Senom Sener, neizostavni je dio repertoara svakog dobrog partija. Mahmut neumorno radi na novim hitovima koji redovito zauzimaju visoka mjesta na ljestvicama najslušanijih pjesama elektroničke glazbe diljem svijeta. Ovog ljeta nastupa na prestižnim svjetskim destinacijama zabave, a nastup u “585 clubu” zaigurno će privući pažnju kako publike tako i medija.

“585 club” neizostavna je party destinacija ovog ljeta za sve ljubitelje elektroničke i urbane glazbe. Nakon nastupa jednog od najboljih DJ-a svijeta Black Coffeea, tu su još program Toolroom kao i nastupi zvjezdanih DJ-a Pete Tonga, Terry Francisa i David Moralesa. Brojni posjetitelji kao i glazbeni gosti oduševljeni su samim konceptom i uređenjem kluba. Naime, 585 je jedan od rijetkih klubova na otvorenom na Mediteranu u čijem se kreiranju i samom uređenju vodilo računa o sinergiji s prirodom. Klub je sagrađen od materijala karakterističnih za otok Brač, a potpuno je usklađen s okruženjem u kojem se nalazi tik do svjetski poznate plaže Zlatni rat. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code