HITOVI 2018.

HITOVI 2018.

16. prosinca, 2018.

 

 

Kraj svake godine zahtijeva i određeni osvrt na ono što se događalo u mjesecima iza nas, a ova glazbena godina je svakako bila zanimljiva i uspješna i za izvođače koji su svoju glazbu objavljivali za Croatia Records ili u suradnji s ovim najvećim hrvatskim diskografom.
Ukupno
39 hitova nalazi se na dvostrukoj godišnjoj kompilaciji “The Best of 2018” koja je podijeljena na Pop & zabavnu te Pop & rock glazbu. Na CD-ima se nalaze brojni hitovi, od onog najvećeg “Ako te pitaju” Petra Graše, koji je ovoga tjedna dobio i tri nagrade Hrvatske diskografske udruge, do hitova poput “Ale, Ale” Mejaša“Gdje počinje kraj” Vanne, “Melem” grupe Colonia, “Uzmem koliko mi daš” Jelene Rozge“Do posljednjeg retka” Mije Dimšić, “Da je Bog dao” Opće Opasnosti, “Berlin” Crvene jabuke, “Ljubav” Igora Delača, “Bilo bi lako” Bajage & Instruktora, “Svijetlimo” grupe Headoneast”, “Neka bude” Jurice Pađena & Aerodroma, “Zašto” Gorana Bare & Majki te “Kuća sjećanja” Urbana&4. Tu su i neki od najvećih dueta i suradnji poput “Žaj mi je” Tonči & Madre Badessa feat. Neno Belan, “Hodaj” Hojsak & Novosel feat. Gibonni, “Mi protiv nas” Domenica & Kedžo, “Upalimo ljubav” Lana Jurčević  & Luka Basi te “Gospodari noći” Željko Bebek feat. Gospodari noći.
S ovom dvostrukom kompilacijom nema dileme, dovoljno je CD staviti u omiljeni player ili pustiti kompilaciju na omiljenom gadgetu i ostaviti da
pjesme ispričaju ovogodišnju glazbenu pričuT

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code