EDUKACIJA ZA SAVJETE MLADIH U OSIJEKU

EDUKACIJA ZA SAVJETE MLADIH U OSIJEKU

23. veljače, 2016.

Savjet_mladih_Osijek

U subotu 12. ožujka, s početkom u 9,00 sati, u Maloj vijećnici (Županijska 4) Savjet mladih Grada Osijeka u suradnji s Udrugom gradova i Zakladom Friedrich Ebert organizira Edukaciju za savjete mladih, koja je namijenjena županijskom Savjetu mladih i Savjetima mladih gradova Osijeka, Belišća, Belog Manastira, Donjeg Miholjca, Našica i Valpova te općinskim Savjetima mladih s područja Osječko-baranjske županije.
Uz predsjednike i članove savjeta mladih, na Edukaciji su dobrodošli i predstavnici udruga mladih i udruga za mlade kao i svi službenici županijskih, gradskih i općinskih uprava u čijem je djelokrugu “problematika” mladih osoba, a dobrodošli su i lokalni dužnosnici.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se odazovu pozivu, a u nastavku mogu popratiti i okviran program Edukacije.
Nadolazeće aktivnosti Savjeta mladih Grada Osijeka možete pratiti na Facebook stranici: https://www.facebook.com/SavjetMladihGradaOsijeka te su dostupni i na e-mail adresu: [email protected] T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. katia
  #1 katia 10 siječnja, 2020, 15:13

  Gradska banka Pružamo gotovinske zajmove od 5000 do 50000 eura, 50000 do 300 000 eura po godišnjoj stopi od 2% za bilo koju osobu.
  Ako vam je potrebna pomoć, molimo vas da nam kažete beskrajni stres plaćanja.
    pošaljite nam e-poštu na ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code