DRUGA KNJIGA HODAKOVIH KOLUMNI

DRUGA KNJIGA HODAKOVIH KOLUMNI

14. travnja, 2020.

 

 

Ovih dana iz tiska je izašla nova, druga po redu, knjiga ”Lijevom našom” u nakladi izdavačke kuće Tonimir, Varaždinske Toplice. Urednica je Petra Petter Naklada je 500 primjeraka.

Zvonimir Hodak je najčitaniji hrvatski kolumnist, po njegovim kolumnama nastala je i monodrama “Žikina dinastija u Lijevoj našoj”. Portal Tjedno spada među medije koji redovito objavljuju kolumne poznatog zagrebačkog odvjetnika.

Javna promocija će biti nakon rata s koronom. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 7 svibnja, 2020, 17:07

  PORUKA JEDNOG MARXISTE!!!
  KADA BI OVAJ NAŠ ,POŠTOVANI HODAK ,KAKO REČE HEGEL,ZNAO IMALO MISLITI ,MAKAR NA STUPNJU NESRETNE SVIJESTI, MI BI ČITATELJI ,A I REDAKCIJA PORTALA KOJA MU USTUPA TOLIKI PROSTOR ZA NAJOBIČNIJE KATOLIČKO TRAČANJE ,BILI POŠTEĐENI KRVOLOČNOG KATOLIČKOG TRAČA ISPUNJEN MRŽNJOM I POTENCIJALNO MOSVETOM ,PA KADA KAŽEM KATOLIČKOM ,ONDA SE PODRAZUMJEVA ZLOČINAČKO INICIRANJE OSVETE ,JER JE KATOLIČKA CRKVA I NJENI SLJEDBENICI POSTALI ZLOČINAČKA KORPORACIJA , ODMAH POSLIJE 315 GODINE, PROGLAŠENJEM MILANSKOG EDIKTA ,I TO OSTALI DO DANAŠNJIH DANA ,PA BI MI GRAĐANI SVIJESNI SEBE ISVIJETA U KOJEM ŽIVIMO I KAO POVIJESNI LJUDI BILI POŠTEĐENI OD NJEGOVIH PISANIJA,SA TOLIKIM ,OPET ĆU CITIRATI HEGELA, ONOSTARNIM POIMANJIMA SEBE I SVIJETA U KOJEM ŽIVI,JER NEJGOVA SVIJEST KOJA SE ,KAKO U POPČETKU REKOH ,GNIJEZDI NA STUPNJU NESRETNE ,DAKLE , SAMO JEDAN STUPANJ OD OBIČNE KOJA JE SPREMNA ,NOGAMA GAZITI KOIRIJENE LJUDSKE HUMANOSTI.PA NJEGOVE SMIŠLJOTINE I IZMIŠLJOTINE KOJE NAM ,NAŠ POŠTOVANI HODAK SERVIRA ,SEBI ,PO SEBI, U SEBI I IZVAN SEBE , JE TO PRODUKT NJEGOVE NESRETNE SVIJESTI ,NE KAO POVIJESNOG ČOVJEKA ,REKO BI HEGEL, VEĆ DVONOŽNOG LJUDSKOG BIĆA. U TU SVRHU POSLUŽIT ĆU SE I JEDNOM IZJAVOM PAPE U OATVCI,KARDINALA ,BENETIKTA XVI-TOG ,NJEGOVOM IZJAVOM SA PREDAVANJA NA JEDNOM MEĐURELIGIJSKOM SKUPU U TALIJANSKOM GRADU ASSISSIU KOJOM PRILKOM JE ,TREBA SE TAKO PRETPOSTAVITI ,IMAO POTREBU DA TAMOŠNJEM SKUPU VREDNUJE KRŠĆASNSKU POVIJEST I TOM PRILIKOM IZJAVIO ,PARAFRAZIRAM;KRŠĆANSKA RELIGIJA JE STARA, A I POVIJESNO OPTEREĆENA MNOGIM PREDRASUDAMA I STVARNIM MANAMA KOJE SU JU PRATAILE KROZ POVIJEST ,KOJA JE DOSKORA, A I DANAS TO ČINI, HRLILA ZGRTANJEM OVOZEMALJSKOG BLAGA I DOMINACIJOM NAD SVJETOVNIM VLADANJEM ,PA SVI VELIKI KRŠĆANSKI UMOVI, KOJI SU SE TOME PROTIVILI BIVALI SU U MANJINI I SPALJENI NA LOMAČAMA. PA MI, NJENI VJERNI SLJEDBENICI , MORAMO U POVIJESNOM SLIEDU OTKLANJATI TE MNOGE MANE KOJE SU JOŠ DOSKORA, A NEKE I DANAS PRISUTNE, ALI SE ZATO TREBAMO MOLITI ZA POKAJANJE DA SE TO I TAKVA PRAKSA NIKADA NE VRATE I DA OVE POSTOJEĆE ,ODMAH NESTANU. PA BI BILA PRVA I NAJGLAVNIJA ZADAĆA DANAŠNJE CRKVE POSVETITI SE UZDIZANJU INDIVIDUALNE I DRUŠTVENE SVIJESTI NJENIH SLJEDBENIKA NA VIŠI ,ODNOSNO NAJVIŠI STUPANJ SVIJESTI ,JER DOSADAŠNJA PRAKSA DJELOVANJA KATOLIČKE CRKVE JE BILA ,A I DALJE TRAJE, ANTICIVILIZACIJSKA ,NEDRUŠTVENA ,DAKLE DRUŠTVENO NEPRIHVHVATLJIVA.
  PA POŠTOVANOM I CIJENJENOM GOSPODINU HODAKU SAVJETUJEM,ODMAH NA VJERNAUK ,ALI ONAJ DRUŠTVENO-POLITIČKI, MARXISTIČKO- HEGELOVSKE PRAKSE VJEROVANJA U DRUŠTVENU PERSPEKTIVU ŽIVLJENJA.OVAJ KOMENTAR OBJAVLJUJE JEDAN MARXISTA ,ODGORNO I MARXSISTIČKI UTEMELJENO

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code