DORIS PINČIĆ POZIVA NA ZADARSKU FEŠTU U LISINSKOM

DORIS PINČIĆ POZIVA NA ZADARSKU FEŠTU U LISINSKOM

10. svibnja, 2016.


Zadranka Doris Pinčić, glumica i voditeljica, uvijek se rado odaziva plemenitim misijama, a ovog puta s posebnim angažmanom sudjeluje u humanitarnom koncertu Srce za Zadar, koji se održava u srijedu, 11. svibnja, u 20 sati u KD Vatroslav Lisinski. Doris je rado pronašla vremena te je svojim sudjelovanjem upotpunila šaroliki mozaik koji će svojim doprinosom pomoći prikupiti sredstva za zadarsku bolnicu.

Doris će vodit cijeli program humanitarnog koncerta na kojem će nastupiti najveće zadarske glazbene ikone kao što su Tomislav Bralić i klapa Intrade, Mladen Grdović, Đani Maršan, Emislija Kokić, Duško Lokin, Marina Tomašević, grupa Forum, klapa Niko, Ivica Sikirić Ićo te legendarni Bepo Matešić i David. Doris poručuje ”Pozivam sve da nam se pridruže!”

Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović. Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica bit će darovana zadarskoj bolnici za kupnju aparata Histeroskop.

Klub zadarskih studenata u suradnji s putničkom agencijom Puntamika organizira besplatan prijevoz iz Zadra za sve one koji žele doći na koncert u Zagreb. Polazak iz Zadra je u 15 sati, a povratak nakon koncerta. Prijave za polazak autobusom vrše se putem mail adrese: [email protected] .

Ulaznice za humanitarni koncert Srce za Zadar po cijenama od 70 kuna za studente, 100, 120 i 150 kuna možete kupiti u sustavu Ulaznice.hr te na blagajni KD Vatroslav Lisinski. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code