DOK NAPLAĆUJETE PRETPLATU GLEDATELJI SE IMAJU PRAVO BUNITI

DOK NAPLAĆUJETE PRETPLATU GLEDATELJI SE IMAJU PRAVO BUNITI

9. siječnja, 2018.

 

 

Kakvo je to „neovisno“ novinarstvo gdje baš taj Stanković dovodi „jedne te iste“, u najvećem broju one koji bljuju i pljuju po hrvatskim braniteljima i hrvatskoj državi? U većini informativnih emisija mogu ići i idu prilozi jedne ili dvije političke opcije. Nema komentara. Razlog tome je u prvom redu taj što bi se morali kritizirati i oni na vlasti, pa se radije „ispod žita“ izbjegava ova novinska forma. Hrvatska glazba se prikazuje od ponoći do jutra, za one koji ne mogu spavati

Napisao: Mladen Pavković

Hrvatska radiotelevizija (HRT) krenula je u „napad“. Poslali su priopćenje za medije u kojem brane Aleksandra Stankovića od objeda pojedinih portala, a u svezi (promašenog) gostovanja bivšeg žalosnog predsjednika RH Stjepana Mesića u emisiji Nedjeljom u dva. Nu, nema tome dugo kako su ga „kritizirali“ da iskorištava emisiju da podmeće javnosti, a poglavito hrvatskim braniteljima da u Hrvatskoj nije bila agresija, već – „građanski rat“.

HRT-u se ne dopada što pojedini portali nemaju razumijevanja za „neovisno novinarstvo“, što rade pritiske na „novinske legende“ ala Stanković te izražavaju punu potporu kako ovom „neovisnom“ novinaru tako i „svim drugim zaposlenicima, novinarima, urednicima, voditeljima i suradnicima koji su posljednjih mjeseci bili izloženi javnim, medijskim ili fizičkim napadima“. Također mole da se u „javnom i medijskom govoru u Republici Hrvatskoj umjesto govora mržnje upotrebljavaju isključivo provjerene i točne informacije (je li je to činio Mesić?, op. p.) koje su u skladu s profesionalnim standardima i pravilima struke te standardima demokratskog društva“ – stoji u priopćenju HRT-a.

Previše propagandnih poruka

Kao prvo, HRT je javna i otvorena tv kuća (ili bi trebala biti) i u njena čak četiri-pet (!) programa moralo bi biti mjesta za emisije, priloge i pojedince desne i lijeve, „crne“ i bijele“, tim prije što ovu televiziju hoćeš-nećeš moraš mjesečno plaćati, a nitko (sic!) od gledatelja nema baš nikakav utjecaj na ono što prikazuju. Kakvo je to „neovisno“ novinarstvo gdje baš taj Stanković dovodi „jedne te iste“, u najvećem broju one koji bljuju i pljuju po hrvatskim braniteljima i hrvatskoj državi? U većini informativnih emisija mogu ići i idu prilozi jedne ili dvije političke opcije. Nema komentara. Razlog tome je u prvom redu taj što bi se morali kritizirati i oni na vlasti, pa se radije „ispod žita“ izbjegava ova novinska forma. Hrvatska glazba se prikazuje od ponoći do jutra, za one koji ne mogu spavati. Domoljubne pjesme su se gotovo u potpunosti izgubile, ako ne računamo „sterilnu“ glazbenu emisiju Branka Uvodića, gdje manje-više gostuju jedni te isti. Kultura je „svedena“ na pet minuta, a emisija za hrvatske branitelje stavljena u termin za „poljoprivrednike“. Na što liče emisije „Otvoreno“, ili „tema dana“? Jedino za „popunjavanje programa“! Mnogo ističu da je previše propagandnih poruka na HRT-u, ali kad je zarada u pitanju i preko toga se može prijeći. Nu, na našoj televiziji „prevladavaju“ kvizovi. Pitanja su svakakva, ali ne i recimo o Domovinskome ratu ili o stvaranju hrvatske države, itd. i tako redom.

Dok se plaća pretplata

Dakle, ako je riječ o novinarskoj slobodi ili „neovisnosti“ tu je jedan Stanković najveći problem. Radi što hoće, (i ne samo on) kao da je televizija njegova igračka. Neka si je kupi i neka se s njom „igra“!

Nu, da se ne mora plaćati mjesečna pretplata, HRT bi imao gledatelja kao nogometaši Zagreba na nogometnim utakmicama! U tome je problem! T

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. MERLE
  #1 MERLE 11 siječnja, 2018, 01:08

  VEĆ SAM PRIJE NEKOG VREMENA UPRAVO OVDJE NAPISAO ODNOSNO OBAVIJESTIO JAVNOST KAKO TO RADI “hrvatska TV” AKO JE TO UOPĆE HRVATSKA TELEVIZIJA??? DAKLE RADI SE O SLIJEDEČEM JEDAN MOJ PRIJATELJ JE OSTAO “DUŽAN” HRT VJEROVALI ILI NE “KAMATE” 14,08 Kn I SADA “TAJKUNU HARAČLIJI hanžekoviću PO PRESUDI OPČINSKOG SUDA SISAK I SUCU siniši orliču MORA VJEROVALI ILI NE ISPLATITI SVE SKUPA OKO 800 Kn???!!! U KOJOJ MI TO HRVATSKOJ ŽIVIMO A NAPOMINJEM DA SE RADI O 80% INVALIDU KOJEMU JE RADI KARCINOMA ODSTRANJEN KOMPLETAN ŽELUDAC!! MERLE

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. zagorski veseljak
  #2 zagorski veseljak 10 siječnja, 2018, 10:25

  GLAVNO DA SE RAČUN ŠALJE
  PRETPLATU PLAĆAJ I DALJE
  NA PROGRAM TI NE UTJEČI
  U VJETAR ODLAZE TVOJE RIJEČI
  PLATI TO JE PRAVA SVRHA
  AK NE PLATIŠ STIŽE OVRHA
  HANŽEKOVIĆ TU MASTI BRKE
  KOD FINA-e ĆE BITI FRKE
  OPOMENA NEMA VIŠE
  DUG SE TVOJ OPĆE NE BRIŠE
  IOVAKO NAROD GLADAN
  I RAČUN MU NIJE SKLADAN
  JEDINA TI JE PRILIKA
  POSJETITI JAVNOG BILJEŽNIKA
  UREDNO PLAĆAŠ ČUVAŠ RAČUN
  HANŽEKOVIĆEV JE UVIJEK PUN
  NEMAŠ KOME SE ŽALITI
  I POGREŠKU DOKAZATI
  I NARODU SVE JE LUĐE
  KAKVO JE TO PRAVOSUĐE
  NE ZNA SAD SE PRAVA MJERA
  SVE NA RAČUN HaeRTea.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Miljan
  #3 Miljan 9 siječnja, 2018, 21:40

  Frano opet ima proljev!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. FRANO
  #4 FRANO 9 siječnja, 2018, 18:12

  TKO SU NAŠI BARANITELJI???

  CRKVA ,ONA ZLOČINAČKA,S’ KAPTOLA , NAS UCJENJUJE SA SVOJIM KRIŽRIMA.

  naši branielji su obično križari iz tuđmanove katoličke falange ,svi dobro situirani ,jer križari se ne vračaju iz svog križarskog pohoda bez plijena i trofeja i napredovanja u hijerarhiji čopora, alaše. svi moraju biti obrazovani, VJERNAUČKI ,naravno , u župnim uredima , kod svojih fratara ,koji su najodgovorniji da se održi i učvrsti predziđe katokličanstva, zločinačke međunarodne organizacije, članice svjetskog financijskog maga. križari moraju proći obuku vjernauka u svojim župama ,dinarskih osoja i prisoja, te diplomirati , MRŽNJU PREMA SVIMA DRUGIM I DRUGAČIJIM KAO genezu katoličanstva na ovim prostorima , od tomislava do našega milasa , tuđmanovog ađutanta i čuvara državnog pečata ,ali i čovjeka iz aržana, zmijavaca, mjesta u kojema se diše , onako stepinčevski, onako čisto katolički , a hrvatstvo se dodaje ,onako , kao apozicija,radi ukrasa ,da se još pojasni katolička ,antropoidna svijest ,koja više nije na stunju homo erektusa ,već na stupnju opažanja ,a talibansko katoličko oko sve to orlovski registrira dokle se pruža katolička domovina. tu bistrinu im je u amanet ostavio ,pokojni milas, a utemeljio samouki povjesničar , katolički prozelit i stožernik križarske falange , tuđman. milas je čovjek koji je određivao i procjenjivao koliko vrijede talibanski mozgići. naravno na slobodnom katoličkom špekulativnom tržištu ,jer katolička crkva je utemeljena na kastiNskim klasnim odnosima , a njeni sljedbenici , čandale ,se moraju podvrgavati robovskoj, slobodnoj sajmenišnoj upotrebi, OSIM ODABRANIH SPARATNACA ,VOJNIKA, , KRIŽARA KOJI, UZ RASPELO I PATRICE OKO VRATA KAO REGISTARSKU MARKICU ZA OBILJEŽAVANJE,DOBIVAJU U NATURI I STALNIM NOVČANIM BENEFICIJAMA. TO JE KATOLIČKI ZAKON PONUDE I POTRAŽNJE,ALI SAMO NA CRKVENOJ BURZI. A CRKVA U HRAVTA SMATRA DA JE OVA DRŽAVA TEOKARTATSKA JER JU JE CRKVA ,UZ ANGAŽIRANJE SVOJIH DINARSKIH TALIBANA ,POTOMAKA STEPINČEVIH KRIŽARA, OSLOBODILA ISPOD KOMUNISTIČKE VALADAVINE ,POD KOMANDOM SVOGA PROZELITA ,SAMOUKOG POVJESNIČARA TUĐMANA I PROFESIONALNOG KRIŽARA ŠUŠKA, PA JE U TOM SVOJSTVU ANGAŽIRALA JEZGRU SVOJIH KRIŽARA KOJI SU ARLAUCIMA , KATOLIČKOM MRŽNJOM I PATRICAMA OKO VRTATA ,KAKAO REKOH, POD KOMANDOM PROZELITA TUĐMANA , OSLOBODILA HRVATSKU OD KOMUNISTIČKOG TOTALITARIZMA I NJEGOVOG SAMOUPRAVLJANJA ZBOG ČEGA IM PRIPADA POSEBNA I STALNA BENEFICIJA KOJU IM ,KAKO STAVRI STOJE ,NE MOŽE DRŽAVA ISPLAČIVATI U ONIM IZNOSIMA KOJI BI BILI PRIMJERNI AMERIČKIM PLAČENICIMA KOJI SE ŠKOLUJU, KAO KRIŽARI ,REČE CHOMSKY, U SJEVERNOJ KAROLINI ,KOJI SU UVJEK NA USLUZI CIE ZA OBARANJE SVJETSKIH NEPOČUDNIH REŽIMA KOJI NISU PO VOLJI VATIKANA I PENTAGONA.-
  tako našI , braniteljI,ALI SAMO ONAJ DIO ,SLJEDBENICI UZORA IZVORNIH KATOLIČKIH KRIŽARA , sav svoj bijes, ONAJ KRIŽARSKI, RASIPAJU PO SABORSKIM KLUPAMA,PO B IRTIJAMA ,PO TELEVIZIJSKIM I RADIO POSTAJAMA, I U SIMBIOZIO SA OFICIJELNOM VALADAJUĆOM ,STEPINČEVSKOM ZLOČINAČKOM FALANGOM KOJU SADA PREDVODE PLENKOVIĆ I BIOLOŠKI ISPRDAK ZLOČINAČKE OBITELJI STIER . PA JE TAKO UVJEK BILO DA SU KRIŽARI ,ZA SVOJE USLUGE UZIMALI PLIJEN U NATURI KAO KOD NAS DEVEDESTIH GODINA KADA SU PLJAČKALI SAMOUPRAVNU RADNIČKU STEČEVINUU NATURI .

  I PRIVILEGIRANOM MATERIJALNOM STATUSU ŽIVLJENJA ,ALI UVJEK NA USLUZI SVOJOJ GOSPODARICI CRKVI. NA USLUZI DA IZVRŠAVAJU I NAJZLOČINAČKIJE POSLOVE KOJI JOJ GARANTIRAJU APSOLUTNU DOMINACIJI VALADANJA I ZGRTANJA BOGATSTAVA U STATUSU KASTE.
  PREMA TOME ,PROIZLAZI OČEVIDNO ,VLADA BI MORALA POZVATI CRKVU I NAGODIOTI SE SA NJOM TIČUĆI SE DOKIDANJA PROTESTA NJENIH KRIŽARA U SAVSKOJ ,INAČE DRUGOG PUTA NEMA.
  I zapadu ,u naprednim i uređenim demokracijama, kao što je američka,pa španjolska ,pa grčka ,pa portugalska ,pa belgiska ,pa bugarska ,rumunjska , i sve zakrpe na sjeveru ,baltičke demokracije koje su ozračene katoličkom tisuć-godišnjom demokracijom ,kada se, umjesto za stolom , sjedilo na lomači. i zbog tog postignutog imiggia današnji sindikati u nabrojanim zemljama , sa svojim radnicima, demokracijom peru ulice ,a pravdu demonstriraju pod prozorima svojih vlada ili u crkvamAna molitvama ,preporučujući se onima tamo na drugom svijetu,gdje se uživa u zemlji dembeliji.

  eto,što rekoh u uvodu,naš je branitelj dobro obrazovan .on sve zna. naravno, on zbog toga nosi i molitvenik svetog ante u džepu i blaženog nikole tavelića ,a bit će da je i stepinčev brevijar dobro prostudirao.
  neka, neka mi imamo i takvih branitelja koji se ne libe ponovno upozoriti građane hrvatske da su im branitelji donijeli slobodu koju uživaju ne radeći ništa , a sve zbog toga da se posvete molitvi, jer su 45 godina, u socijalizmu , bili zabacili molitvu sve zbog jeftinih ljetovanja,svinjskih polovica i osmog marta.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Black Jack
  #5 Black Jack 9 siječnja, 2018, 16:50

  Nije Meaic kriv sto je njegova UDB-a stvorila HDZ i nagovorila ga da postane clan HDZ-a i da pozitivno govori o 10.travnju.
  Takoder jadnik nije kriv sto je narodu svoje Žene zaprijetio da ce iz hrvatske onoliko iznjeti koliko su na opankama donjeli!
  Kada si saradnik SDS-a svašta ti lupi u glavu!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Black Jack
  #6 Black Jack 9 siječnja, 2018, 16:43

  U Zloveniji(još uvijek se pitam od čega su englezi stvorili taj narod radi uzpostave sugoslovije) ima više od 800 jama u koje su komunisti bacili antikomuniste.
  Svake nedjelje bi se moglo kopati u jednoj jami a Stanković bi kod jame mogao biti voditelj kviza u kojem pita zive komuniste koliko su nevinih ljudi bacili u jamu.
  Ako komunist ubojica koji je sudjlovao u likvidacijama hrvata antikomunista, pogodi brojku Žrtava u jami može na slobodu a ako promasi ide na goli otok.
  Iskopalo bi se konačno ljudi i zakopali bi se uz kriz kako se to u nasem krscanskom svijetu radi.
  Znaci bilo bi to i korisno nego ubiti nedelju i gledati dosadnoga Mesića na TV!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Iz Hrvatskoga Sabora.
  #7 Iz Hrvatskoga Sabora. 9 siječnja, 2018, 13:33

  Plenkovic prodaje Hrvatsku drugu Pupovcu za jedan rucak.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. AZ MOD
  #8 AZ MOD 9 siječnja, 2018, 12:28

  Prvo gostovanje na TV ,onda ubojstvo onoga tko se ogriješio o statut Udbe (Jan Gabriš),matrica već puno puta viđeno,ali bliži se kraj Talmudanima i srbima iz 1895 ,nervoza raste a zločini počinjeni od istih dolaze polako na vidjelo ,putovanje na mjesec u jednom pravcu je realna opcija.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Anonimno
  #9 Anonimno 9 siječnja, 2018, 08:53

  Šta hoćete kad su televizije pod kontrolom najviših vlasti.
  Uvijek je to tisak i štampa bila, odnosno svi mediji.
  Gospon pavković bilo vam je lijepo dok ste imali osigurane novinarske privilegije.
  Današnje novinarstvo ni blizu nekadašnjeg – pravog.
  Čitaš vijest no krši se pravilo 5 W. Ništa nemožeš konkretno doznati.
  TV emisije i glazba. pa ima u svim terminima i programima mnogo hrvatske glazbe.

  Očito ovaj svestrani novinar pavković ne stigne sve slušat i gledat. Nek si angažira suradnike i pomoćnike da prate sadržaje TV kanala. Sadašnja tehnika daje te mogućnosti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Velebit
  #10 Velebit 9 siječnja, 2018, 06:48

  Dosta je dosta.Ovo je Hrvatska I Hrvatska televizija a ne srpska.Svi na ulicu i na Markov Trig.Ovoj Hrvatska domovina svi Hrvata i Hrvatica..Branimo Hrvatsku IZDAJICE i lopovi vani.Nema vam mjesta vise u Hrvatskoj

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code