DOK BIŠČEVIĆ SPAVA

DOK BIŠČEVIĆ SPAVA

26. travnja, 2021.

 

U Beogradu se u srijedu  (21. 4. 2021.) dogodio iznimno veliki incident – hrvatska zastava završila je u kontejneru!

Da se to ili nešto slično dogodilo sa srpskom zastavom u Hrvatskoj bila bi to prva vijest u svim medijima, a poglavito u Dnevniku HRT-a.

Međutim, ovako je to prošlo gotovo u tišini, kao – „ništa se strašno nije dogodilo“!

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova na pitanje- što se to točno  usred Beograda dogodilo uz ostalo nam je (23.4. 2021.) odgovorilo:

„Zastava Republike Hrvatske skinuta je s rezidencije veleposlanika RH Hidajeta Biščevića, ne sa zgrade Veleposlanstva RH u Beogradu. Prema prvim policijskim izvidima, to se dogodilo oko 4 sata ujutro s terase rezidencije, koja ima video nadzor. Zastava je pronađena u kontejneru u neposrednoj blizini rezidencije. Nemamo saznanja o počinitelju, policijska obrada je još u tijeku“.

Dakle, kad je veleposlanik spavao, kao što inače „spava“ kad se trebaju braniti hrvatski nacionalni interesi u ovoj državi, (da se malo našalimo), netko je bez problema došao u njegovo osigurano dvorište, popeo se na 6 metara visok  balkon, skinuo hrvatsku zastavu i ostavio je u – smeću!

To nije i ne može biti slučajno, a još je manje „individualni čin“.

Nu, postoji li još neki hrvatski veleposlanik u svijetu kojem se u njegovu dvorištu nešto takvoga ili sličnoga  dogodilo?

Mladen Pavković T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Proton Loans
    #1 Proton Loans 7 svibnja, 2021, 07:54

    Ovim ćemo obavijestiti širu javnost da trenutno dajemo zajam ljudima kojima je potrebna financijska pomoć po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Ako ste zainteresirani za prijavu zajma, kontaktirajte nas za više informacija putem: E-mail: [email protected] ili Mobile / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code