DOČEK HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE U PONEDJELJAK

DOČEK HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE U PONEDJELJAK

13. srpnja, 2018.

 

 

U povodu dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije sa Svjetskog nogometnog prvenstva iz Rusije, a čiji se dolazak u Zračnu luku Franjo Tuđman očekuje u ponedjeljak, 16. srpnja u 14.00 sati, pozivaju se svi građani, navijači i ljubitelji nogometa da naše Vatrene dočekaju i glasnim navijanjem pozdrave na samoj ruti kretanja povorke od Zračne luke do Trga bana Josipa Jelačića na kojem je organiziran doček.

Autobusi s nogometnom reprezentacijom i stručnim stožerom kretat će se trasom:

Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka ulica – Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara –Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska ulica – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

S ciljem što lakše organizacije dolaska navijača na Trg bana Josipa Jelačića, za sve autobuse koji će iz raznih dijelova Hrvatske stizati u Zagreb, osigurana su parkirališna mjesta na površini s istočne strane Zagrebačkoga Velesajma (pored zgrade INE), a od 8.00 sati organiziran je i prijevoz ZET-ovim autobusima koji će navijače prevoziti do Glavnog kolodvora.

Okupljanje navijača na središnjem gradskom trgu očekuje se već od jutarnjih sati, a dolazak reprezentacije na središnji zagrebački trg očekuje se oko 14.30 sati. Vatrene će na Trgu dočekati Zaprešić Boysi, a uz navijačke pjesme predviđena je i izvedba budnice “Moja domovina”. U vrijeme izvođenja te pjesme u nebo će se pustiti i tisuće crveno-bijelih balona.

Doček Hrvatske nogometne reprezentacije organiziraju Grad Zagreb i Hrvatski nogometni savez, a redatelj je Krešo Dolenčić.

Prethodnosm oobjavili, pozivaju se na emisiju Bujica, da će doček biti u utorak. Ispričavamo se posjetiteljima našega portala Tjedno. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 13 srpnja, 2018, 19:18

  Provjerite prvo nego što objavite neprovjereno.
  Niste valjda zaboravili osnovna načela novinarstva.

  A što se tiče dočeka naših napravimo im špalir po trasi, budimo kulturni kao i uvijek, pomozimo policijskom osiguranju, a mislim da će u cijeloj metropoli biti pakao.

  Dalićevi Vatreni su to i zaslužili.
  sada više nitko po njima ne daje kritike, jer su pokazali Da svi u zemlji ipak nismo izbornici.

  Osim jednog i jedinog ĆIRE.
  Sada se svi još jednom naklonimo i njemu, on se pokazao najboljim prognozerom do sada.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code