HUMANITARNA PRIREDBA “PRIČAJ MI”

HUMANITARNA PRIREDBA “PRIČAJ MI”

24. studenoga, 2015.

Centar Pričaj mi 2
Centar za stručnu psihološku pomoć djeci i roditeljima „Pričaj mi“ u suradnji s LC Kontesa Nera priprema humanitarnu priredbu „Pričaj mi“ 14. prosinca ove godine u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. „U vrijeme Božića, vjerujem da svi razmišljamo kako uveseliti one najmanje, ali i one koji njih uveseljavaju tijekom cijele godine. Iz tog razloga, odlučili smo napraviti priredbu koja će spojiti razne umjetnosti poput glazbe, fotografije i književnosti kako bi ukazili da ne postoje granice u dječjem svijetu i onome što mi možemo učiniti za njih“, najavila je priredbu članica kluba i voditeljica Zagrebačkog ansambla flauta Renata Penezić.
Humanitarnu priredbu će voditi glumica Mila Elegović, a u programu sudjeluju Zagrebački ansambl flauta, mezzosopranistica Dubravka Šeparović-Mušović, tenor Domagoj Dorotić, mariachi bend Los Caballeros, pijanist Mario Čopor, Ricardo&friends te mnogi drugi.
Osim glazbenog dijela, posjetitelji će moći uživati u izložbi fotografija „Kad glazba priča…“ Tomislava Veića te u čitanju bajkovnice „Vile s flautama“, koju je napisala Ivana Bjelica, a ilustrirale Dara Pantelić i Lorena Matić.
Cilj je ovog projekta osvjestiti javnost na mogućnost olakšavanja i uljepšavanja boravka njihove djece u bolnicama te će  prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Centru „Pričaj mi“, ali i manjim humanitarnim projektima LC Kontesa Nera tijekom iduće godine.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code