DJ DUO ALY & FILA NA SPLITSKIM BAČVICAMA

DJ DUO ALY & FILA NA SPLITSKIM BAČVICAMA

27. srpnja, 2016.


Split Beach Festival još jednom potvrđuje zavidan line up kojim se hvale i najveće svjetske party destinacije. Svjetski poznati trance DJ duo Aly & Fila rasplesat će splitsku publiku. Ovaj egipatski duo svojom glazbom obišao je cijeli svijet na velikim festivalima, nagrađivan i priznat od strane struke te stekao globalnu publiku. Uz Rudimental, Ryana Marciana & Sunnery Jamesa te glazbeno scensku atrakciju La Fiestu i njihovog gosta DJ Juliana Joradana, Aly & Fila će nesumnjivo publici pružiti provod za pamćenje.

Ovogodišnje izdanje Split Beach Festivala održava se od 4. do 6. kolovoza, na najpoznatijoj splitskoj plaži Bačvice, gdje će se ispod zvijezdanog neba okupiti najveće svjetske zvijezde. Ljetni festivali su ujedno i najposjećeniji te će ovogodišnji bogati line up s poznatim imenima te s više od 40 umjetnika iz cijelog svijeta zapaliti splitsku publiku kao i mnogobrojne turiste. Split Beach festival svakako je osim dobrog provoda i odličan promotor kako Splita tako i Hrvatske kao čiste zemlje s nezaboravnim provodima.

Aly i Fila rođeni su 1981. u Kairu u Egiptu te se znaju od vrtićkih dana. Počeli su stvarati glazbu s osamnaest godina. Prvi uzori su im bili Paul Van Dyk, The Thrillseekers i Chicane. U svom prvom malom studiju počeli su stvarati elektronsku glazbu i DJ-ati 1999. godine. Prvi su egipatski DJ duo koji je postao slavan u svijetu. Eye of Horus prvi je singl koji su puštali Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, DJ Tiesto te mnogi drugi.

Ulaznice za Split beach festival mogu se kupiti u sustavu Ticketshop hr po cijeni od 379 kn za regionalnu festivalsku ulaznicu te 479 kn za festivalsku ulaznicu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code