DJ DARIUS I LAURA MJEDA

DJ DARIUS I LAURA MJEDA

9. rujna, 2017.

 

Nakon brojnih zapaženih suradnji s renomiranim glazbenim imenima, od kojih se posebno ističe ona sa Ivanom Marić na pjesmi ‘Divota od života‘, DJ Darius, pravim imenom Dario Sliško, predstavlja autorski debi u suradnji s mladom i talentiranom pjevačicom Laurom Mjeda.

Pjesmu ‘Sve što želim autorski potpisuju Laura Mjeda zaslužna za tekst i sam Darius koji je skladao glazbu, dok im se u aranžmanu priključio Tomislav Horvatinović iz NEXUS produkcije.

Elektro pop baza na kojoj je ‘Sve što želim’ nastala, pjesmi daje epitet moderne i energične, čija atmosfera odiše dozom svjetskih produkcijskih dostignuća, te kao takva predstavlja osvježenje na glazbenoj sceni. Produkciju na ‘Sve što želim’ potpisuje sam Dario Sliško –  Darius.

Sve što želim‘ DJ Dariusa i Laure Mjeda poslušajte na https://youtu.be/pMZLg1QDJWo

Za kraj kažimo kako Darius – Dario Sliško, kao DJ radi već dvadeset godina, a remixiranjem se bavi posljednjih pet godina.

Mlada koprivničanka Laura Mjeda, koja potječe iz glazbene obitelje, nakon brojnih studijskih i live projekata, danas se uspješno bavi autorskim radom i solo pjevanjem, te surađuje s brojnim glazbenicima.

Autor glazbe: DJ Darius (Dario Sliško)
Autor teksta: Laura Mjeda
Autor aranżmana: DJ Darius (Dario Sliško)/Tomislav Horvatinović
Glazbeni producent: DJ Darius(Dario Sliško)
Mastering: Tomislav Horvatinović (NEXUS production)
Tonski snimatelj: Tomislav Horvatinović (NEXUS production) T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code