“ZA ŽIVOT CIJELI” AKIJA RAHIMOVSKOG

“ZA ŽIVOT CIJELI” AKIJA RAHIMOVSKOG

4. srpnja, 2017.

 

Iza njega je puno desetljeće djelovanja na glazbenoj sceni uz prepoznatljive stihove i ritmove.  Uspješnice koje su obilježile radijski eter, ovih su dana dobile svoju nasljednicu, a Kristijan Rahimovski još jednom je pokazao svoju iznimno emotivnu kantautorsku stranu.

Svojoj brojnoj publici donosi novu pjesmu intrigantnog naslova Za život cijeli, ‘Pjesma je nastala prije više od godinu dana. Filip Gjud kao producent i aranžer prvi ju je čuo u demo verziji, svidjela mu se i rekao je kako je to definitivno moja pjesma.”

Posebnost ove skladbe za koju sam Rahimovski potpisuje glazbu i tekst krije se u tome, što je riječ o istinitoj priči, jer je kao dječak ovu pjesmu napisao jednoj simpatiji, koja mu je kasnije postala i prva djevojka. “S obzirom da nije bilo mobitela to mi je bila jedina mogućnost, ali i način da čekam njen odgovor. ‘Za život cijeli’ pjesma je koja je iskrena, kao i sve koje sam do sada napisao. Bitno mi je da u svemu što radim, ostanem vjerodostojan svom osjećaju. Nadam se kako će se pjesma svidjeti publici.”

Emotivnu ljubavnu glazbenu priču ‘Za život cijeli’ poslušajte na https://youtu.be/4QWm5KOKfFc.

Autor glazbe: Kristijan Rahimovski
Autor teksta: Kristijan Rahimovski
Autor aranžmana: Filip Gjud
Glazbeni producent: Filip Gjud

Foto: Krešimir Pletikosa T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code