DISNEY U LISINSKOM

DISNEY U LISINSKOM

7. lipnja, 2024.

 

Omiljeni likovi i teme iz Disneyjevih animiranih filmova oživljavaju na pozornici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i na velikom platnu. Uz orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem Alana Bjelinskog i izvanredne soliste Franku Batelić, Vandu Winter, Matiju Cveka i Dražena Bratulića.

Pjevačica Franka Batelić posudila je glas brojnim likovima Disneyjevih animiranih filmova.

Glumici i pjevačici Vandi Winter Disney je obilježio djetinjstvo, ali poslije i profesionalni život kroz rad na animiranim filmovima, kazališnoj predstavi, ali i kroz strukovna priznanja.

Pjevač Matija Cvek zahvalio je organizatoru na pozivu za sudjelovanje i dodao: „Veselim se biti dio velikog Disney projekta na kojem ćemo uz Zagrebačku filharmoniju pod ravnanjem Alana Bjelinskog izvesti neke od najljepših Disneyjevih klasika.“

Kazališni i filmski glumac Dražen Bratulić ostvario je brojne nezaboravne uloge u mjuziklima, a njegov glas obilježio je i mnoge likove animiranih filmova.

Na programu će biti glazba iz animiranih filmova: Mala sirena, Pocahontas, Ljepotica i zvijer, Knjiga o džungli, Snježno kraljevstvo, Aladdin, Encanto, Kralj lavova i Moana uz posebnu uvertiru posvećenu Disneyjevim klasicima.

Na rasporedu su tri izvedbe:

  • Petak, 13. rujna 2024. u 19 sati
  • Nedjelja, 15. rujna 2024. u 11 sati
  • Nedjelja, 15. rujna 2024. u 18 sati

Ulaznice se mogu kupiti po cijenama od 35 do 55 € na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr i ulaznice.hr. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code