DEVET STANOVA ZA DEVET OBITELJI

DEVET STANOVA ZA DEVET OBITELJI

20. prosinca, 2021.

 

 

Sisačko-moslavačka županija uoči Božića uredila je i potpuno opremila devet stanova za devet obitelji čije su kuće stradale u potresu. Obitelji koje su do sada živjele u kontejnerima i zamjenskim smještajima blagdane će provesti u novouređenim stanovima.

Ključeve stanarima, u jednom od novouređenih stanova u Vinogradskoj ulici u Sisku, simbolično je uručio župan sisačko-moslavački, Ivan Celjak.

„Želim podijeliti s vama svoju sreću i zadovoljstvo što ćemo omogućiti obiteljima čiji su domovi stradali u potresu da ovaj Božić dočekaju u čvrstom, sigurnom i toplom objektu, u stanovima koji su u potpunosti uređeni i opremljeni“ – kazao je župan Celjak prilikom današnje dodijele stanova, kojoj je nazočio i zamjenik župana Mihael Jurić.

Sisačko-moslavačka županija stanove je obiteljima dodijelila temeljem raspisanog Javnog poziva za dodjelu stanova na privremeno korištenje. Odlukom će biti dodijeljena dva stana u Petrinji, dva u Sisku i jedan u Popovači.

Sve stanove Sisačko-moslavačka županija obiteljima dodjeljuje bez naknade, a uređeni su prema potrebama obitelji. Obavljeno je kompletno unutarnje uređenje uključujući promjenu stolarije, novi namještaj te uređenje spavaćih i dječjih soba.

„Obitelji su stanove dobile na korištenje sve dok im se ne obnove domovi ili tijekom vremenskog perioda od jedne godine. Ukoliko obitelji ne stignu obnoviti svoje razrušene domove do tada, i dalje će moći koristiti stanove koje im je dodijelila Sisačko-moslavačka županija, poručio je župan sisačko-moslavački. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code