DEMANTIJ ANKE MRAK TARITAŠ- pismo odvjetnice Vesne Alaburić iz Zagreba

DEMANTIJ ANKE MRAK TARITAŠ- pismo odvjetnice Vesne Alaburić iz Zagreba

3. srpnja, 2015.

„U prilogu glavnog urednika Dražena Stjepandića od 11. siječnja 2015., koji je i danas dostupan korisnicima na vašem portalu, objavljene su netočne informacije da je gospođa Anka Mrak Taritaš „nedavno kupila kuću u Malinskoj“, navodno za oko „sedamstotisuća eura“ i time „dobro nadopunila zavidnu obiteljsku imovinsku karticu“.

Autor je propustio pukim uvidom u zemljišne knjige i druge dostupne izvore utvrditi osnovne činjenice: (i) da je jedna kuća na Krku bila u vlasništvu roditelja supruga gospođe Mrak-Taritaš od 1975. godine; (ii) da su roditelji darovali tu nekretninu sestri supruga gospođe Mrak-Taritaš; (iii) da gospođa Mrak-Taritaš nije bila, niti jest, vlasnica bilo kakve nekretnine na Krku.

Anka Mrak-Taritaš
koju zastupa odvjetnica Vesna Alaburić T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. snoopy
  #1 snoopy 8 kolovoza, 2015, 20:11

  istina je voda duboka

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. notar
  #2 notar 8 srpnja, 2015, 13:30

  što ta demantira?

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. dr Nada Jurinčić
  #3 dr Nada Jurinčić 4 srpnja, 2015, 09:24

  Ako nema na Braču-GDJE IMA?I lipo su to njeni roditelji u kjomunizmu i Jugi ostvarili tako vridan objekt-zato ona voli pivat partizanske.Neki su se smjestili u milijunske vile(Crikvenica i Novi Vinodolski-udbaški raj!)a i ti su sada na vlasti a drugi su smješteni u Hude jame i još nemaju ni dostojno obilježen grob a njihovi potomci OPET odlaze trbuhom za kruhom gulit tuđinu-150.000 u ovom trenutku i to FERTILNE generacije.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code