DAVOR TRBUHA V.D. PREDSJEDNIKA HČSP-a

DAVOR TRBUHA V.D. PREDSJEDNIKA HČSP-a

3. listopada, 2016.

 

Zabok-Trbuha-povjerenik-1-e1445768269942

U subotu 1. listopada 2016. u Zagrebu je održana sjednica Glavnog stana HČSP-a. Rasprava se vodila o rezultatima proteklih izbora, ustroju i budućnosti stranke. Utvrđeno je kako je nužan temeljit zaokret u praktičnoj pravaškoj politici, jer je očito kako pravaške poruke ne dopiru do birača na način koji je do sada primjenjivan. Pravaška načela su nezastariva i nepromjenjiva, ali se moraju usmjeriti k stvarnom životu i problemima koji trenutno muče hrvatski narod.

Glavni stan je zaključio kako je HČSP uvijek za ujedinjenje pravaša u jednu stranku, raditi će se na tomu, ali kao primarni cilj je ipak označen ustroj i jačanje stranke na terenu. Smatramo kako je to jedini put i kako bi bilo dobro da HČSP što jači dočeka to ujedinjenje, jer kada se slabi ujedinjuju, opet ostaju slabi, a što su najbolje pokazali prošli izbori. Dva, tri ili pet siromaha kada se udruže, opet su svi siromašni.

Nakon poduže rasprave, predsjednik stranke g. Ivan Pandža je podnio neopozivu ostavku, što je Glavni stan jednoglasno prihvatio. Temeljem Ustava HČSP-a, članak 5. za v.d. predsjednika stranke jednoglasno je imenovan dosadašnji dopredsjednik g. Davor Trbuha.

U Zagrebu, 1. listopada 2016.

Bog i Hrvati ! T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code