DANIJELA OBJAVILA KNJIGU POETSKIH ZAPISA

DANIJELA OBJAVILA KNJIGU POETSKIH ZAPISA

1. ožujka, 2016.

DSC_6290

Danijela Martinović koncertom Jednu za ljubav upisala se u glazbenu povijest. Publika u rasprodanoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog dugo će pamtiti emotivni koncert koji je trajao više od dva sata. Danijela je koncert započela pjesmom Zovem te ja, pjevala je brojne hitove iz bogate karijere poput Ide mi, Grube riječi, Brodolom, Pleši sa mnom i druge. Prekrasna atmosfera bila je dodatno začarana svjetlosnim efektima koji su sve prisutne odveli na nezaboravno više osjetilno putovanje.
Ovacije publike dobili su i Danijelini gosti. Prvi je s Danijelom zapjevao Tonći Huljić u pjesmi Gdje Neretva hladna teče. S dugogodišnjim partnerom Petrom Grašom Danijela je otpjevala pjesmu Magazina Sve je plavo. Iznenađenje za publiku bio je nastup Dina Rađe koji je pratio Danijelu na gitari u pjesmi Me and Bobby McGEE. Danijela je, nakon ovacija publike, koncert završila pjesmom Što sam ja.
Prelijepa Danijela blistala je u kreacijama Aleksandre Dojčinović, Cadieux i Arilea. Neposredno uoči koncerta, voditelj Dalibor Petko predstavio je knjigu poetskih zapisa Danijele Martinović Šalabahter života. Glazbenica je nakon koncerta brojnim fanovima potpisivala prve primjerke ove jedinstvene knjige te se fotografirala s njima.
Koncert nisu propustile ni brojne osobe iz društvenog života Hrvatske. U prvim su redovima uživale Vjekoslava Huljić i Viktorija Rađa, obitelji Grašo i Martinović, Nikša Bratoš, Ksenija Erker i Vera Zima, Martina Tomčić i Mislav Čavajda, savjetnik Predsjednice dr. Tomislav Madžar, saborski zastupnik Josip Bilaver. Koncert će ostati u pamćenju i manekenkama Jeleni Orešković, Iris Rajčić i Vedrani Linardić, Mariu Petrekoviću, Borni Rajić, Zdenki Zrilić, Martini Podgorski i mnogim drugima.T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code