DANIJELA NA SKIJANJU U AUSTRIJI

DANIJELA NA SKIJANJU U AUSTRIJI

4. siječnja, 2016.

Danijela 2
Prvim pahuljama snijega Danijela Martinović nije odoljela te se nakon dugog niza godina uputila u zimske provode u obližnje austrijsko skijalište Nassfeld. U društvu prijateljica, tri slobodna dana iskoristit će za obnavljanje skijaškog znanja na nekoj od 100 kilometara staza popularnog zimskog odmarališta.
Iako su pripreme za koncert u Lisinskom u punom jeku, Danijela se prepustila snježnim radostima. Grudanje joj je omiljena igra sa snježnim pokrivačem, a nakon napornog skijaškog dana opušta se uz nezaobilazno kuhano vino i punč. Regeneracija tijela i spremnost za novi skijaški dan najbolji su uz tretman u sauni.
Nakon deset godina koncertom Jednu za ljubav Danijela se vraća u Lisinski. Na radost brojnih fanova 28. će veljače jedinstvenim samostalnim koncertom, zanimljivom koncepcijom i vrhunskom produkcijom iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert će biti presjek dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin, pjesama koje Danijela dugo nije izvodila, pa sve do posljednjih hitova.
Ulaznice za koncert Danijele Martinović u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog ili u sustavu Ulaznice.hr po cijeni od 80, 100, 120 i VIP 150 kuna.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code