PRVI SPOT ANTONELE DOKO

PRVI SPOT ANTONELE DOKO

26. svibnja, 2013.

Antonela 1

Mlada pjevačica Antonela Doko snimila je spot za svoj aktualni singl ‘Zato što’. Riječ je o prvom singlu s kojim se Antonela predstavlja, a video spot je za nju snimio redateljski dvojac – Branko Drakulić i Martina Validžić.
Riječ je o pjevačici koja ima tek 13, no glasovnim mogućnostima i samouvjerenim nastupom može parirati slavnim pjevačkim veterankama. Ova mlada Riječanka oborila je s nogu svoje sugrađane kad je kao trogodišnja djevojčica na glavnom gradskom trgu suvereno otpjevala pjesmu do kraja, iako je matrica stala… “Zvijezda je rođena!”- jednoglasni su bili komentari.

Nastupi na brojnim dječjim festivalima poput ‘Kvarnerića’, ‘Kukuričeka’, ‘Malih melodija Mostara’ počeli su se redati, pjesama za svoje vršnjake ispjevala je punu pjesmaricu, a onda su je zapazile Ines Prajo i Arijana Kunštek, sjajni autorski dvojac, koji je svojim pjesmama ojačao mnoge naše glazbenike (Meritas, Massimo, Prljavo kazalište...). Iskusne uši i oči dua Prajo-Kunštek uočile su da Antonela može već sada preskočiti nekoliko stepenica i pjevati malo “odraslije” pjesme. Plod ove suradnje jest i pjesma ‘Zato što’.  T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code