DAN MAĐARSKE KUHINJE

DAN MAĐARSKE KUHINJE

6. rujna, 2019.

 

 

 

U petak, 6. rujna, u 17,00 sati, u prostoru Mađarskog instituta na Europskom trgu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, zajedno s veleposlanikom Mađarske u RH Nj. E. Józsefom Magyarom, otvorit će manifestaciju Dan mađarske kuhinje – Dan otvorenih vrata Mađarskog instituta.

Od 15,00 do 19,00 sati, ove će godine zagrebačkoj publici svoju kuhinju i običaje predstaviti Grad Karcag. Novčana sredstva prikupljena od prodaje jela bit će donirana u humanitarne svrhe.  T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. OBAVIJEST: BOŽIĆNA KREDITNA PONUDA PRIJAVI SE ODMAH
  #1 OBAVIJEST: BOŽIĆNA KREDITNA PONUDA PRIJAVI SE ODMAH 14 rujna, 2019, 08:02

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Bozana Topalovic
  #2 Bozana Topalovic 6 rujna, 2019, 12:53

  DA LI JE POTREBNO URGRNT KREDIT?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
      Čak i ako ste u crvenom ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren novac. U samo nekoliko koraka putem interneta i računala, tableta ili pametnog telefona ispunite zahtjev za posudbu novca koji će odmah ići na obradu. Obratite nam se s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code